Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Jullov!!

Så var det tisdag.. eller.. nej för tusan! Det är onsdag! Dagarna flyger ju fram nu..! Jag måste ha tappat bort en dag den här veckan. Lite dumt när man har mycket att göra.. 24 timmar som bara försvann någonstans.
Okej.. Då är det bara att acceptera att det är onsdag och jobba utifrån det. =)

Åkte till förskolan imorse för att öppna.. nej.. det gjorde jag ju inte heller! Vi har lagt om lite tider i schemat. Så onsdagar är det en av våra medarbetare som öppnar. Gud.. nu kändes det som jag var väldigt förvirrad. 😉
Så.. jag åkte till förskolan som andre person och var där vid 06.45.
Blev inte så långvarig där idag eftersom jag hade massor av andra saker inbokade under dagen.

Åkte till Cigarraffären för att beställa tobak.
Handlade till morgondagens middag. Det är läge för lite finare middag då eftersom det är Eriks stora dag! Han fyller 40 år! =) Så idag har jag passat på att reta honom med ”Nu har du bara 10 timmar kvar som 30+”. Några timmar senare: ”Nu har du bara 6 timmar kvar som 30+” 😉
”Erik.. vet du att imorgon börjar nedräkningen mot 50?”
Hahaha!! Om han inte hade 40-årskris innan så lär ju jag framkalla det nu. =D

Efter handlingen var gjord och hemfraktad åkte Linda och jag tillbaka till Cigarraffären för ett möte med en herre från ATG. Han gick igenom lite nya grejor som kommer efter årsskiftet. Då utökar ATG med sportspel. Det ska bli väldigt intressant att se hur det fungerar och hur vi ska jobba in det mot kunderna. =)

När mötet var avklarat löste vi av vår anställda för lunch.
Åkte därifrån 13.00.
Hem för att äta lunch.
13.30 hade jag telefonmöte med vårt regionala skyddsombud.

14.00 kopplade vi på släpvagnen och åkte till återvinningscentralen för att få bort så mycket skräp som möjligt innan jul. Julen brukar ju tillverka ganska mycket skräp och då är de ju skönt att börja på noll. =)

Middag 16.00 och sen var det läge för en gemensam insats på städfronten! Hela familjen fick göra ett ryck på ett par timmar.
Schysst sätt att börja jullovet för barnen. 😉 För dom gick ju sista dagen på skolan nu innan jul.
Nåja.. med en sån taskig start på lovet kan det ju bara bli bättre antar jag. =)

Nu önskar vi alla en fin fortsättning på veckan! =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *