Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Så bra att det är kallt!

Ja jäklar.. nu är det lite kyligt. -25 grader mitt på dagen. Jag vet att jag klagade på värmen i somras och lovade att inte gnälla över kylan till vintern.. Så.. inget gnäll! Det är krispigt.. träden är vackra med all sin rimfrost.. Det är myggfritt.. man kan göra islyktor.. Man får vara inne utan att känna skuld över det.. Isen på sjön blir tjockare och säkrare för skoteråkning.. Bara positivt att det är kallt! 😉

Sen behöver vi ju inte nämna att två av tre bilar strejkade idag.. hunden vill inte ut och kissa.. barnen klättrar på väggarna eftersom vi inte varit ute med dom..

IMG_0709

IMG_0710

IMG_0711

Signe har gjort sig redo för att följa med Erik och köra mattransporten idag.
Alla vinterkläder på.. och för att inte se töntig ut drog hon på kepsen. Då blir man ju cool. 😉 Haha!

IMG_0713

IMG_0714

IMG_0709 (kopia)

Jag har ägnat dagen åt matlagning.
Vi åkte ut till förskolan för att fixa med kakor och bullar. Vi har beställningar på det nu till jul. Det är många som inte har tid, ork eller möjlighet att baka så mycket nu till jul.
Så vi erbjuder alla möjliga sorters kakor till schyssta priser. Det är ett sätt att sprida glädje och julkänsla även hos dom som inte själva bakar.
Bakade 400 lussebullar igår. En anställd har bakat massor av kakor.. Och vi ska baka lite till för att tillgodose allas behov. =)

thumbnail_IMG_0585

Vi hade även ett specialuppdrag idag. Det behövdes mat till en 50-årsfest! Och inte vilken 50-årsfest som helst. Det är en av våra anställda som fyller 50 år idag. Hurra hurra hurra!! =D
Så jag fixade maten till den festen. Fiskbiffar, potatis, romsås, grönsaker och örtbröd. Allt enligt hennes önskemål.
Känns bra att ordna det åt henne så hon fick fokusera på allt annat som behöver fixas för en fest.
Så får vi hoppas att maten gick hem och att dom fick en underbar kväll. <3

Jag lagade även mat till familjen under tiden. Långkokt entrecote, potatis, kokta grönskar, sås och géle. Eller ja.. Linda redde såsen.. så jag kan ju inte ta åt mig äran av allt. 😉
En härlig lördagsmiddag och sen väntade en lugn kväll i soffan.
Nu laddar vi för morgondagen. Då ska vi leverera smörgåstårta till 60 personer och baka kakor. =)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

P.s. Kom ihåg att skriva frågor till oss för vår Q&A. =) Vi har fått in många bra frågor.. men ju mer desto bättre blir det. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons