Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Äntligen julkänsla!

Så blev det äntligen riktig vinter! =)
Det snöat rätt mycket de senaste dygnen vilket gjort att julstämningen faktiskt börjar infinna sig en aning.
Det har också genererat en del jobb. Igår begav sig större delen av familjen ut för att skotta bort snön och hålla infarterna öppna. Eftersom vi verkar bo på Sveriges mest plogade väg så får vi en ny plogkant ungefär var femte minut när det snöar. 😉

IMG_0655

IMG_0656

IMG_0657

IMG_0654

Idag var det dags att starta upp ännu en arbetsvecka. Kändes lite fel.. vi hade ju inte haft en hel helg.. Vi jobbade i lördags då vi hade våran mysdag och julfest på förskolan. Det blev alltså sexdagarsvecka och bara en dag helg. Barnen var smått förvirrade också. Signe var helt övertygad om att det var lördag igår.
Men, men. Det var helt klart värt att offra en ledig dag för att få den där fantastiska dagen med julbord på förskolan! =)

Jag öppnade förskolan vid 06.30 imorse och började med musik och sång. Jag satte mig vid pianot och tog emot barnen där. Ett väldigt trevligt sätt att ta emot barn på morgonen. När dom kommer en efter en så bjuder jag in dom att komma och sjunga. Det brukar fungera väldigt bra eftersom alla älskar sång och musik. =)

Efter frukost åkte jag från förskolan för att träffa en person på kommunal. Ett kort möte där och sen hämtade jag Linda.
Hon skulle iväg för återbesök hos läkaren. Hon mår något bättre nu.. men blodvärdet var fortfarande värdelöst. Så det bokades in ytterligare ett återbesök om några veckor för att se om det går åt rätt håll.
Tills vidare får hon försöka ta det lite lugnt och äta mycket järn.

Ha en fin vecka!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *