Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inte direkt i form!

Började även denna dag med att skjutsa barnen till förskolan. Eller ja.. innan det var det ju uppstigning, dusch, ta upp barnen.. ja Nils och Signe iallfall. Birk var redan uppe. Han är alltid först upp och ska hänga med in i duschen.
Tog fram kläder till barnen och såg till så dom klädde på sig.
Birk var grinig, vilket till 99% beror på att han är hungrig. Så jag gjorde en flaska välling åt honom så att han skulle överleva till frukost på förskolan klockan 08.00.
Jag hittade ingen ren Herobility-flaska.. så jag tog en Mam-flaska istället. Birk dricker aldrig ur Mam-flaska egentligen.. men jag tänkte att det fick bli bra.

Jag skulle åka 07.30.. allt var riggat och klart. Barnen klädda och redo klockan 07.25. Perfekt.. bara att gå ut till bussen och spänna fast dom.
*PLOFF!!!*
Så tryckte Birk in nappen i flaskan och hällde vällingen över sig!
*Djup suck*
Så blev det lite bråttom då helt plötsligt!

Tur man är rutinerad på det här. Bara att ta av kläderna, tvätta av honom med en tvättlapp och klä på honom igen.
Så kom vi ändå iväg på utsatt tid. =)

Kom till förskolan vid 07.45.
Klockan 08.00 hade jag ett möte inbokat. Så medan de övriga åt frukost satt jag i möte.
Mötet var klart 08.45. Så inget långt möte idag. =)
Tog en runda och pratade med personalen för att stämma av så allt fungerar och höra om det var några funderingar.
Lämnade sedan förskolan för att träna. Jag fick tidningen Vasalöparen igår.. och fick liiiiite panik. 😉 Det är inte så många månader kvar till Vasaloppet nu.. och jag känner mig inte direkt i form för det just nu!
Alltså dags att ta tag i det. =) Nu väntar ganska mycket träning de närmsta månaderna!

thumbnail_IMG_0510

thumbnail_IMG_0511

thumbnail_IMG_0515

När jag tränat klart en timme senare åkte jag hem och hämtade Linda.
Vi uträttade några ärenden och åkte till Cigarraffären för att kolla läget där. Idag började veckotidningarna komma. Så en sak till som faller på plats med allt där. =)
Vi löste av vår anställda där så hon fick gå på lunch.
Alltså.. det är så otroligt kul att jobba i en liten butik där man verkligen möter varje kund! Att få prata om allt möjligt.. och höra historier om både det ena och det andra. =) Och när det kommer in en kund som vunnit pengar på en lott! Det blir så härlig stämning då! Som att vi firar tillsammans med varje kund som vunnit! =)

Sedan blev det kontorsjobb några timmar innan Erik kom hem med barnen. Då var det bara att lägga ifrån sig papperen och fokusera på familjen. =)

IMG_0578

Hundvalparna verkar gilla Birk. =)

IMG_0583

IMG_0589

IMG_0592

IMG_0594

IMG_0597

IMG_0598

IMG_0599

Signe följde med Erik på affären. Hon tycker det är en kul utflykt. =)

IMG_0591

Nu tackar vi för idag och taggar inför fredag! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *