Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Pälsdjursallergi.

Både gårdagen och denna dag har bestått av mestadels arbete. Vi skickade en anställd på utbildning i Östersund igår, vilket gjorde att vi själva fick jobba i Cigarraffären mellan 9-18. Innan det hade jag öppnat förskolan och jobbat där ett par timmar.
Kvällen bestod sedan av återhämtning. Efter en 12-timmars arbetsdag är man ju värd att bara sitta i soffan. 😉

Idag skjutsade jag barnen till förskolan och åkte sedan till Cigarraffären för att jobba där mellan 9-13. Sedan blev jag avlöst av en anställd. Blev kvar till 13.40 dock. Lite surrande med varandra och tiden drar iväg fort. =)
När jag åkte därifrån så åkte jag hem för att fixa klart hyllan för pärmar på kontoret och börja sortera papper i pärmarna.
Är ju som bra att börja med en bra ordning nu i vårt nya kontor. =) Nu närmar vi oss ju månadsskifte också, viket innebär ganska mycket administrativt jobb.

 

IMG_0625

När Erik kom hem var det dags för middag.
Efter middagen städade Erik åt hundvalparna medan Linda och jag försökte sortera lite mer papper.. Vi fick väldigt bra hjälp av Birk.. eller inte.
Så det var bara att lägga ner och ägna sig åt barnen istället. =)
Birk och Signe ville bada, så då fick dom göra det. Och när dom badar kan det ta huuuur lång tid som helst! Så när dom var klara var det läge för sängen.
Och nu sitter vi i soffan och tar det lugnt igen. =)

IMG_0626

På fredag blir valparna 8 veckor! Det innebär alltså att det är dags att flytta hemifrån.
Två av dom flyttar redan på fredag och dom andra två på lördag.
Känns ju lite både och det. Dom är ju rätt söta.. men å andra sidan behöver dom mer och mer uppmärksamhet nu.. och vill springa runt i huset. Det är inte så himla trevligt eftersom dom inte är rumsrena ännu! 😉
Och dessutom tål jag inte valparna. Jag tål egentligen inte Doris heller. 😉 Men så länge jag inte har henne uppi mig allt för mycket så går det bra.
Men med fem hundar i huset så börjar det bli lite jobbigt nu. Ständigt nysande på mig.
Så.. jag ser nog fram emot fredag ganska mycket ändå. =) Ska bli skönt att kunna börja andas normalt igen. 😉

IMG_0627

Nu tackar vi för idag!
Ha det gott.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *