Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Trav live på Solvalla!

Så var vi tillbaka i Stockholm. Den här gången för utbildning hos ATG. En tvådagars utbildning för att få vara ombud för ATG. Det kändes egentligen inte som att det var läge att åka bort just nu! Vi tog över Strömsunds Cigarraffär igår! En aning nervöst inför öppningen! Vi var där vid 07.30 för att försöka starta upp allt. Svenska spels terminal fick vi igång med det nya ombudsnumret och hjälp av supporten ganska snabbt.
ATG´s terminal krånglade tyvärr.. Den tog inte emot den nya filen som behövdes för att få in oss som ombud. Så det var lite stressande…
Vi hade en anställd som jobbade tillsammans med oss.. så vi var lite lätt överbemannade. Normalt behövs en person för att sköta butiken.. nu var vi tre stycken fram till klockan 15.30. Men det kändes skönt första dagen att inte någon behövde ha ansvaret helt själv.

Vid 15.30 tog vi bilen och blåste ner till Stockholm lite snabbt. Synd bara att Stockholm ligger så avsides.. fel att lägga huvudstaden mitt i landet. 😉

Idag litar vi på att de anställda sköter butiken medan vi är bortresta. Det är med all säkerhet inga problem. =) Men det hade ändå känts skönt att vara på hemmaplan för att kunna styra upp allt såhär i uppstarten.

Men men.. Utbildningen är ju ett krav för att få ha ATG.. så vi hade inte så mycket till val faktiskt.

thumbnail_IMG_0440

Första dagen av utbildningen är nu avklarad. Vi har tränat på terminalhantering och lyssnat på föreläsningar om ATG och deras produkter mellan 10-17.
Klockan 17.00 fick vi en guidad tur på stallbacken på Solvalla. Även om man inte är jätteintresserad av hästsport så är det intressant att få vara här och se allt. Solvalla är ju ändå något alla känner till.

Dagen avslutades med middag och trav.
Ingen vinst på travet för våran del.. men middagen var utsökt! =)

thumbnail_IMG_0442

56442672331__354FB962-E63A-45AE-8A54-D5BD25E26C92

thumbnail_IMG_0445

Nu är vi tillbaka på hotellet och det är dags att snutta på kudden!
Imorgon väntar ännu en dag med utbildning som avslutas med prov!

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *