Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Poddavsnitt hos Regnbågsfamiljen!

Vi blev intervjuade för ett poddavsnitt hos Regnbågsfamiljen.
Gå in och lyssna på podden och hör hur det är att vara 11 personer i en familj. Mamma, pappa, pappa och åtta barn. Hur får man vardagspusslet att gå ihop? Hur är det att vara tre vuxna som älskar varandra och har ett förhållande? Vilka fördelar finns det att leva utanför normen i en mindre ort och hur är bemötandet från omgivningen?

regnbågsfamiljen
Klicka på bilden för att komma till podden. =)

Ha en fin dag!
Kramar Polyfamiljen.

One thought on “Poddavsnitt hos Regnbågsfamiljen!

  1. Alltså efter ha lyssnat på nästan hela podavsnittet så dyker det upp en fråga i mitt huvud, skulle ni klara av att plocka in ytligare en vuxen människa i erat förhållande? Förstår att det finns flera faktorer och att man inte kanske har tänkt på det förut, men om den där 4 står där en vacker dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *