Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Svenska spels ombudsskola!

Klockan 06.45 var det uppstigning imorse! Vi gjorde oss iordning och gick ner för att äta frukost. Hotellfrukost är ju något riktigt lyxigt! Så himla mycket mat framdukat till frukost alltså!
Men sanning å säga så är jag ingen stor frukostmänniska.. En kopp kaffe och en macka är fullt tillräckligt.
Men visst.. när det ändå är framdukat så kan man ju äta lite mer. Så det fick bli pannkaka, brieost, kex, croissant och kaffe. =)

Klockan 08.00 gick vi från hotellet för att leta åt adressen där Svenska spel har sitt kontor här. 450 meter från hotellet enligt Google maps. Bara att försöka lista ut i vilken riktning vi skulle gå. =)
Efter en liten ofrivillig omväg kom vi dit vi skulle klockan 08.15.

Sedan har dagen tillbringats i dessa lokaler:

Svenska spel

ombudsskola

svenska spel ombudsskola

Mycket trevliga kursledare! Bra innehåll i utbildningen! Det känns som många saker föll på plats under dagen. Så nu behöver vi inte känna oss lika oroliga inför övertagandet av Strömsunds cigarraffär! =)
Vi har fått öva mycket på att hantera terminalen, fylla i kuponger, lotthantering med mera.

Dagen avslutades med gemensam middag på O´learys. En fantastisk buffé serverades där idag! Ett litet problem med buffé är att det är svårt att inte äta sig mer än proppmätt!
19.40 avrundades middagen och vi gick tillbaka till hotellet.. Kraschade i sängen framför TV´n och orkade inte röra oss mer.. Puh!

Erik är på hemmaplan och roddar vardagslivet! <3 Saknar honom!!
Men det är ju svårt att få ihop livet om alla ska åka iväg också. Barnen går skola, förskolan måste skötas, hundarna ska tas hand om.. och allt annat som hör vardagen till. Ett stort jobb för en person.. så all cred till Erik!

Nu ska vi ta å sova. Behöver ladda upp för morgondagen! Ännu en dag med utbildning som avslutas med prov för att bli godkänd som spelombud! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons