Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dagens stora fundering..!

Under förmiddagen idag hade vi besök av valpköpare som ville träffa sin blivande familjemedlem. Väldigt trevliga personer, så det blir nog bra för den valpen. =)
Linda packade för ett par nätter borta.. vi försökte städa ihop lite hemma.. packade ordrar av barnkläder som skulle iväg.. Drack kaffe.. Syrran kom å hälsade på. Hon fixade Lindas hår och hämtade sin son som sovit över hos oss.
Hon tog även med Isabelles badkläder, för dom skulle till simhallen senare. Isabelle sov hos farmor och farfar inatt, så syrran fick hämta henne där.
Hon fick även skjutsa mig och Linda till busstationen när hon ändå var där.

Klockan 11.20 gick bussen in till stan. Å den skulle vi med.
Vet inte riktigt vilket år jag åkte buss senast? Det var väl typ när jag gick första året på gymnasiet. 😉 Så man kände sig lite ovetande om hur det egentligen fungerar nuförtiden.
Men det är väl bara att köpa en biljett och åka.. svårare än så kan det ju inte vara?

Vi köpte biljetter och klev på bussen. Inga problem. =)
Vi hade inte hunnit äta lunch innan vi åkte, så Linda halade fram smörgåsar hon förberett. Så åt vi dom i godan ro.. för att sedan få en tillsägelse av chauffören.. man får tydligen inte äta på bussen till stan! Aj då.. 😉

Inne i Östersund skulle vi försöka komma med flygbussen till Frösön. Ingen aning om när den går.. eller var man kliver på. Tur vi hade 40 minuter till godo där. =) Vi hittade flygbussen och kom dit vi skulle. =)
Sen var det ju det här med inrikes flyg. Inte behöver man pass då va? Eller?? Hmm.. Googlade på det lite snabbt. Man behöver inte pass! Puh!! För passen ligger hemma i lådan.

Okej.. då ska vi bara checka in. Det gör man i mobilen nu för tiden. Så smidigt!
Då ska vi bara lämna in bagaget.. i självservicegrejen.. å de e ju inte så bara om man inte gjort det förut! Vi fipplade fram och tillbaka på skärmen. Bokningsnummer..? Njae.. har vi nåt sånt..? Streckkod..? Nä.. en QR-kod hittade jag på det digitala boardingkortet. Försökte läsa den i inchekningsterminalen.. men det funkade inte!
En annan resenär (som jag antar himlade med ögonen;) hjälpte oss tillslut. ”Om du vänder koden neråt istället så ska det funka”.  Aha!! Så smidigt! =)

Vi kom på planet och iväg till Stockholm!

IMG_0565

IMG_0566

IMG_0393
Så fint när hotellet har satt upp rätt skylt vid hissen! 😉

När vi anlände på Bromma flygplats möttes vi av en glad och trevlig taxichaufför som skjutsade oss till hotellet.

IMG_0569

IMG_0571

Eftersom hotellet ligger i direkt anslutning till Mall of Scandinavia så gick vi dit för att äta middag och kolla runt i affärerna lite.
Till middag idag blev det asiatiskt. Vi bestämde oss för att anta utmaningen att äta med pinnar! Hur svårt kan det vara?
Nä.. inte speciellt svårt faktiskt.. men den stora frågan är ju: Hur gör man när det ligger en hel kycklingfilé på tallriken?? Lite svårt att skära maten med två pinnar. Hur äter asiater egentligen? Ska man ta upp hela biten och gnaga på den? Det är man ju lärd att man inte ska göra. Det anses vara dåligt bordsskick.

IMG_0572

IMG_0573

Det blev inte så mycket shoppat. Många fina butiker med härlig inredning, kläder och mycket annat. Vi var dock inte ute efter något speciellt.
Det blev strumpbyxor till Moa, Isabelle och Signe. Det var det som fattades till julkläderna.

IMG_0574

Nu är vi åter på hotellet och laddar inför morgondagen!
Utbildning hos Svenska spel! =) Spännande!

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Dagens stora fundering..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *