Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

På hemligt uppdrag!

Efter jobbet idag packade vi in oss i bilen och drog iväg på ”hemligt uppdrag”. 😉 Några timmars bilkörande och sedan checkade vi in på ett hotell. Vi har ätit middag och kollat på några avsnitt på ett par serier.. nu är det dags att sova.. Uppdraget ska utföras imorgon och sedan åker vi hem igen.
Återkommer senare om detta uppdrag.. kan inte berätta så mycket mer om det just nu.

IMG_0557

Vi hoppas iallafall komma hem lagom till fredagsmyset. =) Sen är det helg! Nu igen..! veckorna går fort alltså!
I helgen ska vi försöka hinna med farsdagsfirande, Isabelle ska iväg på kalas, matkörning, schemaläggning, tvätt, städ, familjetid, besök av systersonen som vill sova över, besök av valpköpare.. och mellan det tänkte vi nog försöka få till ett seriöst hemmakontor! Vi har ju hittills ”lekt företag” på köksbänken.. men det är ju inte hållbart i längden. Man vill ju ha koll på papper och grejor som hör till företaget. Nu äntligen har vi fått tummen ur och köpt ett skrivbord! =) Ska lägga upp biler på hur vi löser det med kontoret. =)

Detta ska hinnas med innan söndag klockan 12.00 är det tänkt. För då åker vi till Stockholm för utbildning hos Svenska spel.

En ganska lugn och fin helg väntar ser det ut som.. 😉

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons