Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Utbildning till spelombud.

Det var ju idag jag skulle göra ett nytt försök att kliva upp med barnen på morgonen. Hur tror ni det gick..?

Jag vaknade 09.15… Erik hade varit uppe några timmar redan med Nils, Signe och Birk. Jahapp… så gick det ja.
Det är nog ingen mening att jag försöker mig på det där med tidiga morgnar.. 😉

Den här dagen har sedan bestått av lite olika inslag.
Har lagt ganska många timmar på utbildning för att bli godkänd som spelombud för ATG och Svenska spel. Det är ganska omfattande webbutbildningar innan man får åka på fysiska utbildningar. Nu har jag klarat av det på webben och ska senare iväg till Stockholm för kurs. 2 dagar för ATG och 2 dagar för Svenska spel.

Har även hunnit filma och fotografera valparna lite idag. Valpköparna vill ju ha uppdateringar om hur valparna ser ut och mår. =)
Dom mår bra växer. =)

IMG_0530

IMG_0533

IMG_0535

Min ena syster tog med Elliot, Alexander och Moa på utflykt idag. Först åkte dom iväg för att grilla till lunch och sen blev det badhuset en timme. Otroligt välkommet för vår del just idag! Det var lite tidspress på det här med webbutbildningarna.. den till Svenska spel var tvungen att vara klar idag! Så behövde vi inte ha jättedåligt samvete över att inte ta oss tid för barnen. Nils och Signe följde med Erik på matturen på förmiddagen. Det är en spännande utflykt bara det. 😉

Syrran och hennes familj kom på middag. Trevligt avbrott i allt som måste göras. =)

Nu är huvudet fullt av ny information!! Så nu säger jag tack och god natt!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *