Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Spöknatta!

Idag blev det en kort arbetsdag på förskolan för min del. Jag åkte dit vid 07.30 med barnen. Medan dom åt frukost stökade jag runt i köket för att förbereda lunch.
09.30 hade jag förberett ost och skinkpaj, sås och sallad. Så överlämnade jag köket till Erik, så fick han slutföra mitt jobb där idag.

Jag tog med mig Birk och åkte från förskolan. Birk verkade lite hängig efter frukost, så lika bra att ta med honom hem så han fick vila. Hämtade upp Linda och åkte till hälsocentralen. Linda skulle lämna ett blodprov.. och det är ju inget hon klarar av på egen hand. Hon skulle försöka klara av det själv en gång.. då tog hon bilen dit.. lämnade blodprovet.. mådde dåligt.. kunde inte ta sig därifrån.. hamnade på akuten för observation.. och fick ringa sin mamma som fick hämta henne.
Så.. efter den gången törs vi inte skicka Linda på såna saker själv. 😉

Blodprovet gick ganska bra idag.. så vi kunde åka därifrån efter en kvart. =)
Resten av dagen bestod av möten av olika slag.
Först träffade vi nuvarande ägaren av Strömsunds cigarraffär för att bocka av några punkter inför överlåtandet av butiken.
Efter det var vi till banken för att fixa några saker med dom. Ett kortlösenavtal t.ex. behöver vi till kortterminalen i butiken.
Klockan 13.00 hade vi möte med en person från Planday.. ett program för schemaläggning, stämpelklocka, semesterplanering m.m. Ett mycket bra program verkar det som.. men det krävs lite arbete för att lära sig det. Som tur är hjälper dom till med utbildning genom skype-möten.

Klockan 14.00 hade vi möte med ATG. Även det genom Skype. Det var ett möte för att få en presentation av ATG och prata igenom ombudskap för ATG.

När dom mötena var klara packade vi ordrar av kläder, bokade frakt och fick iväg det.
Så var den arbetsdagen gjord!

Efter middagen tog vi och klädde på oss för att bege oss ut på byn.
Idag hade köpmannaföreningen anordnat ”Spöknatta”. Vi skulle ut och räkna spindlar i butikerna. Det blev en promenad runt byn på en timme innan vi räknat alla spindlar.. vi var klara med det 19.00.
Dragning av vinnare för det skulle vara 19.45. Så vi passade på att fika innan dragningen. Mycket uppskattat av barnen. =)

IMG_0517

IMG_0518

IMG_0519

IMG_0520

thumbnail_IMG_0361

thumbnail_IMG_0362

Ingen av oss vann något på tävlingen.. men som tur var så fick alla barn en godispåse! =) Så var den kvällen räddad.
Alla nöjda och glada.

Så tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *