Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inte så lättroad precis..

Efter jobbet idag kände jag inte för att göra så himla mycket. Vi åt middag och försökte roa barnen en stund. Birk var inte så lättroad precis.. Han visste nog inte riktigt vad han ville. 😉
En kort stund lekte han.. ville bli buren.. ville ner igen.. ville upp i famnen.. och ner.. och hit och dit.. satt vid pianot några minuter.. och ner på golvet.. iväg till köket.. upp famnen.. Ja.. han var inte lättroad som sagt.
Till slut tog Erik och Oscar med Nils, Signe och Birk ut i vagnarna en stund. Dom gick till affären för att köpa godis. Det är ju billigt godis nu när det är halloween! =D

Så blev det lugnt hemma.. satte mig vid symaskinerna för att testa sy leggings. Hade fått tips om bra mönster som jag ville testa.
Sydde upp varsina leggings åt Nils, Signe och Birk. Gick förvånansvärt snabbt att sy dom här! =)
Nu hoppas jag verkligen att dom sitter bra också. Tyvärr hann inte barnen testa dom idag eftersom dom gick och la sig klockan 19.00. Så får testa dom imorgon. =)

IMG_0514

Ska sy matchande tröjor till också. Men det får bli imorgon. =)

Nu tar jag och tackar för idag.
Ska ladda upp för morgondagen.. det blir en fullspäckad dag!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *