Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Twistshake – överreklamerat..?

Birk.. ja kära lilla Birk..
Han har kommit på att han ska vända upponer på tallriken vid varje måltid. Gärna slänga den i golvet också som avslutning också! Han är förvånansvärt snabb..  man tror att man har koll på honom.. och så råkar man blinka med båda ögonen samtidigt! PANG!! Så ligger tallriken på golvet och maten är över hela köket.
För att se det positivt så finns det iallafall en som blir glad av det – Doris! Hon får lite extra mat varje dag nu tack vare Birk.

Erik och jag har kommit med förslaget att vi ska skruva fast en tallrik på hans plats vid bordet. Ett skruvhål eller två spelar väl ingen roll? Om nåt år kommer bordet ändå vara så slitet att vi vill byta ut det, ungefär samtidigt som det är dags att låta honom ha en tallrik som inte är fastskruvad. 😉

Linda gick inte med på vårat förslag.. konstigt nog gäller tydligen inte demokrati i det här förhållandet! Så det blev ingen fastskruvad tallrik..
Däremot beställde Linda hem en sån här tallrik från Twistshake:

IMG_0500

En bricka som sitter fast som en sugpropp på bordet med en tallrik man skruvar fast på brickan.
När Linda beställde den himlade jag med ögonen och frågade hur många sekunder hon trodde det skulle ta innan Birk listade ut hur man får loss hela rasket från bordet..?!
Men visst.. vi testar.. vad har vi att förlora?

IMG_0502

Idag vid middagen började Birk äta som vanligt.. för att sedan inse att tallriken satt fast..!
Så övergick han från nöjd och glad till något förtvivlad.

IMG_0501

Förtvivlan övergick till smått hysterisk och arg!
Sedan samlade han sig och började tänka till.. han lyckades flytta hela brickan över bordet.. och krafsade i kanten på brickan. Givetvis! Han är inte dum den där killen. 😉
Han lyckades flippa upp brickan några gånger..
Djupa suckar och förtvivlan hos oss vuxna!

Men! Han lyckades inte slänga tallriken i golvet iallafall! (Inte idag åtminstone…;)

IMG_0503

Jag tycker ändå det lutar mot en fastskruvad tallrik.. eller vad säger ni? 😉

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Twistshake – överreklamerat..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons