Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Humörsvängningar!

Så har söndagen passerat. Inatt ställdes klockan om, vilket gjorde att vi fick en extra timme på morgonen. En timme är inte så mycket kanske.. men för vår del gjorde det stor skillnad idag! En normal söndagmorgon brukar vi inte hinna med så mycket mer än att äta sen frukost och plocka undan den innan Erik åker iväg för att köra mat till äldreboendena.
Idag hann vi med att städa hela huset innan 10.30! =) Och det var välbehövligt! Sen vi kom hem från Bulgarien har vi som halkat efter med städningen eftersom det varit så mycket annat. Jag opererade knät, vi har hållit på med utförsäljning av barnkläder.. vi har jobbat.. haft anställningsintervjuer inför övertagandet av Strömsund Cigarraffär.. haft arbetsplatsträff och föräldramöte på förskolan.. Vi har hundvalparna att sköta om.. barnen behöver hjälp med läxläsning, skjuts till aktiviteter och jultidningarna har kommit! Vi har varit på utvecklingssamtal för några av barnen.. Bokföring, löneadministration, planering, schemaläggning.. och så vidare..!
Så, det var först idag vi hann med mer än att dammsuga köket, hallen och vardagsrummet. Skönt att det är gjort. =)

Resten av dagen har vi tagit det ganska lugn. Det är ju viktigt att hitta utrymme att andas också.. även om man gillar att det händer mycket.
Vi tog en promenad till Dollarstore för att se om dom hade några bra halloween-grejor. Solen sken och det var två grader kallt. Helt underbart väder! =)

När vi kom hem åt vi lunch och fikade chokladbollar som Signe bestämde att vi skulle ha när vi handlade.
Och sen blev det lite spontant en anställningsintervju. En person som söker jobb hos oss hade tid 14.30 idag. Det passade oss väldigt bra också. =)
En enkel och trevlig intervju som vi är ganska säkra kommer leda till någon form av anställning i företaget. =)

Här följer en bildserie av Birk.. hur humöret kan svänga inom loppet av 10 sekunder:

 

IMG_0483

IMG_0484

IMG_0485

IMG_0486

IMG_0487

Han hittade två Ahlgrens bilar som Nils eller Signe hade tappat. Hur nöjd som helst! =)

Igår la vi ut en annons på Blocket med dom två valpar som inte var tingade. Ganska snabbt hörde intresserade personer av sig och ville se mer bilder på valparna.
Så vi gjorde ett försök att fotografera dom idag. Det är inte helt lätt att fånga hundvalpar på bild.. men vi lyckades få till några bra bilder.

thumbnail_IMG_0340

IMG_0396

IMG_0404

IMG_0405

thumbnail_IMG_0345

thumbnail_IMG_0350

IMG_0393

thumbnail_IMG_0354

Nu är alla fyra valparna tingade. Känns skönt att veta att dom har hem att komma till efter 30 november.. och att vi inte behöver behålla någon av valparna. Vi är ganska nöjda med en hund i detta hus.

IMG_0372

Nils och Signe chillar i soffan en stund innan läggdags. Ser ganska lugnt ut på bilden.. men då ska ni veta hur det såg ut strax efter det här! Signe flippade ur totalt när hon skulle byta till nattlinne!! Hon var uppe på övertid på grund av den här tidsomställningen.. och det märktes! Humörsvängning deluxe! 😉

Men nu sussar dom gott i sina sängar och vi har fått en stund i soffan för att ladda inför kommande vecka! =)

Tack för en fin helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *