Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Och här kommer jag gående naken..!

Onsdag i dag, halva veckan har snart gått och jag tror vi ligger hyfsat till med det som ska vara gjort hittills. Eller ja, kläderna vi håller på att sälja ut ligger liksom där dom ligger och vi jobbar på allt eftersom. Ett projekt vi tänkte skulle ta en dag eller två, hur dumma var inte vi :) Vi hade långt mycket mer kläder än vi anade. Men nu när det bra att fortsätta, ska bli skönt när det går att bocka av. Från och med den 19 november känns det som att varje dag fram till mitten av januari är dubbelbokad, alltså att det är så mycket inplanerat att vi nästan inte vet hur vi ska kunna lösa ihop det, men som alltid, behåller man lugnet och tar hjälp så löser sig allt tillslut. Vi är ju som vi är så vi gillar ju när det händer saker, att sitta och rulla tummarna är inte riktigt vår grej.

thumbnail_IMG_0458
Ursäkta den dåliga bilden.. den är tagen genom fönstret.

Från det ena till det andra, i morse när jag klev upp drog jag bort draperiet vi har för vår ingång till sovrummet, nej vi har ingen dörr..Iaf drar bort draperiet och börjar gå mot badrummet längst bort vid tvättstugan. 2 steg senare tvärstannar jag och vänder snabbt då jag inser att det sitter en kille i grävskopa rakt utanför fönstret. Jag var inte riktigt klädd för att det kan man säga :) Vi håller på att dra in fjärrvärme och i dag har dom grävt en stor vallgrav över hela vår parkering och gräsmatta för att kunna dra in det. Ska bli så underbart skönt att få ett värmesystem som fungerar. Aldrig mer komma hem till minusgrader inne, viket vi haft de senaste vintrarna då vår grundvattenvärme valt att lägga av mitt i vintern. Så frustrerande att inte vara säker på att vi har värme hemma. Vi har lagt säker 100 000 på det här jäkla systemet de senaste åren, borrat djupare, rengjort, fixat och ändrat men utan resultat, vi kommer alltid tillbaka till ruta 1 hur vi än bär oss åt. Så nu hoppas vi på ändring på det. Fjärrvärme borde vara ett säkrare system, hoppas vi..

Ha det så gott!
Kramar Linda
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons