Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kom igång med träningen!

Så var det måndag och jag började jobba igen. Läkaren sa åt mig att hålla mig lugn i två veckor efter knäoperationen.. och nu har det gått två veckor!
Under dessa två veckor har jag bara tussat runt lite försiktigt hemma. Min största utsvävning var väl när jag gick till Ica fram och tillbaka. En promenad i lugn takt på 10 minuter totalt.

Imorse tog jag fram cykeln och cyklade till jobbet! Så himla skönt att få röra på sig igen! Det tog ganska precis 15 minuter att cykla de 4,6 kilometerna. Nu ska jag träna på och trappa upp det successivt!
Jag har ju som mål att klara Vasaloppet i mars. Igår kväll kom jag på att jag även har delmål som jag inte tänkt på.. I januari är det läge att klara 42 km på skidor! Östersund ski marathon är ju då! Seedinglopp till Vasaloppet.
Jag har seedat in om i fålla 8 eftersom jag körde Flyktingloppet i våras.
Men målet är att komma i fålla 7.. som jag hade seedat in mig på till Vasaloppet 2018.. men missade starten p.g.a. missbedömning i trafikläget.. fick jogga till starten och kom iväg efter alla andra.

Så.. läge att träna på! =)

thumbnail_IMG_0284

Arbetet på förskolan flöt på bra idag. Jag öppnade klockan 06.15, tände lampor och drack kaffe. Första barnet kom 06.45.
Efter frukost påbörjade jag dagens lunch – Köttfärslimpa, potatis, broccoli, sås och rårörda lingon.
Satte igång en deg till limpor. Fick till nio limpor av den havregrynsgröt som blev över från frukost.

Medan jag jobbade på i köket jobbade Erik och Robin (vår alltiallo=) på med målning av brädor. 950 brädor som målas som pennor. Ett litet projekt för att få en häftig inramning av utegården.
Det blir nog ett par veckor till med målning som det verkar. Men det kommer bli hur snyggt som helst när det är klart! =)

IMG_0335

IMG_0336

IMG_0337

Strax innan lunch dök Linda upp. Hon kom ut för att äta lunch och kolla läget. Efter lunch plockade vi undan och städade upp. Som vanligt ser det ut som det varit fest efter en måltid på förskolan. 😉
När det var klart följde Linda med mig till gymmet. Nu när jag ändå försöker komma igång med träningen var det lika bra att ta ett pass där. 😉 Fokuserade lite mer på träning av överkropp då. Vill ju inte överbelasta knät första dagen så det blir nåt bakslag.

Sedan har eftermiddagen/kvällen bestått av att fortsätta sälja ut lagret från butiken. Mina föräldrar kom på besök under tiden, så fick vi en paus i arbetet. =)
Det finns mycket kvar som ska säljas ut! Vi fortsätter lägga ut saker varje dag tills allt är utlagt!
Följ ”polyfamiljensaljer” på Insagram om du vill fynda fina barnkläder! =)

Nu tackar vi för idag och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *