Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vi får försöka överleva!

Så.. skulle kolla igenom bilderna på telefonen för att se om jag hade något att använda till dagens blogginlägg. Mitt album såg ut såhär:

IMG_0265

Bara bilder på barnkläder! Alltså inget att använda till bloggen.
Precis hela dagen har gått åt till att fotografera kläder och lägga upp på Instagram till försäljning. Efter 10 timmars arbete med det har vi fått ganska mycket sålt. Men det finns otrolig mängder kläder kvar! Inte ens hälften är upplagt.. Det kommer nog krävas ett par veckors arbete för att sälja ut lagret! Iallafall på det här sättet.
Funderar på om det finns något smidigare sätt att sälja ut kläderna på..? Har inte kommit på något direkt nu.. så vi fortsätter att bombardera Instagram med annonser tills vidare. =) Gå in och följ ”polyfamiljensaljer” på Instagram om du vill fynda barnkläder! (Och hjälpa oss tömma lagret;)

Som ett litet avbrott i det hela fick vi besök av en av mina kusiner med familj. Mycket trevligt med en kopp kaffe och lite surr. =)

IMG_0318

Valparna växer så det knakar! Dom äter och äter.. även när dom sover.. Nu börjar dom vara runda och fina.. knappt så dom kan hålla sig på mage. Haha! Där ligger dom på rygg och sprattlar… och äter.. och äter..
Men det är väl så det ska vara. Dom ska äta på sig ganska mycket för att orka växa. =)

För övrigt så funderar vi kring det här testamentet vi håller på att skriva. Vi har diskuterat kring vilka personer vi önskar ska ta hand om våra barn om de inte är myndiga om vi tre plötsligt skulle lämna jordelivet.
Vi har nu enats om några personer vi önskar ska ta hand om barnen. Men det har inte varit lätt.. Men vår största önskan är att barnen ska få fortsätta bo tillsammans. Det skulle ju vara en tragedi i sig att behöva separeras från sina syskon mitt i en sån situation!
Men.. det är ju svårt att kräva av någon att ta på sig så många barn, det förstår vi.. Så det är nog bara att se till att försöka överleva till alla barn är myndiga iallafall. 😉

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *