Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vårt nya Instagramkonto.

Vår alltiallo jobbar på med staketet vid förskolan. Han la upp den här bilden på förskolans sida idag.
Alltså! Kan man bli annat än glad när man ser det! =D
Det kommer bli ett underbart staket runt gården på förskolan. =) Ganska mycket jobb! Cirka 950 plankor som ska målas.. All cred till alltiallon! =)

44383285_10155939106267874_4789649324071976960_o

Imorse efter frukost grejade jag på lite med vanligt hemmapyssel.. Tvättade, drog dammsugaren över golvet, skurade, hänge tvätt, plockade undan grejor..
Under tiden skulle Linda börja sälja bort lite ur lagret från butiken. Som vanligt när vi gör något så går vi all in! Hon startade ett Instagramkonto som under dagen har bombarderats med bild efter bild med kläder och klädpaket till utförsäljningspriser!
Det har pågått precis hela dagen det här projektet. Kläder i högar överallt. Packat paket som ska skickas, svarat på frågor, letat i lådor efter kläder som någon köpt.

Vi har ganska mycket kläder som ska säljas ut, så detta kommer ta ett tag..
Så.. jag påminner om Instagramkontot!
Följ ”polyfamiljensaljer” om du är intresserad av fantastiska barnkläder till fantastiska priser! =)

thumbnail_IMG_0177

thumbnail_IMG_0157

thumbnail_IMG_0158

thumbnail_IMG_0169

Nog med reklam om det nu.. 😉

Nu är det helg! Hurra!
Men.. vad ska vi göra med den är helgen då..? Har inga större planer vad jag vet. Men det brukar ju inte betyda att det blir lugnt för det. 😉
Birks rum behöver fixas klart.. symaskinerna står och väntar på att få sy.. Vi borde städa upp på gården innan snön faller.. det är dags att se över adventsgrejorna (snart iallafall;).. ja.. och så vidare.. saker finns att göra. =)

Nu önskar jag alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons