Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Polyfamiljen säljer!

Så var det torsdag! Nu är det nära helg igen. Inte för att jag har känt så stor skillnad de senaste två veckorna.. När man är hemma och är sjukskriven så blir ju dagarna ganska konstiga.. och veckan stämmer inte över huvud taget. Har ingen aning om det är tisdag eller lördag.. eller kanske onsdag..? 😉
Men snart är sjukskrivningen äntligen över och jag får börja jobba igen! =)
Hursomhelst så börjar vi ladda för fredagsmys imorgon! =)

Den här dagen har som förflutit lite obemärkt.. en sån där dag när man inte gör något vettigt.
Erik åkte och jobbade.. Barnen gick till skolan..
Linda och jag klev upp vid 09.30. Ja, det blev lite sovmorgon idag. Nattens sömn var inte så god.Birk började med att somna i våran säng. Låg och snurrade runt, runt, runt.. det är som att han aldrig kommer till ro nån gång! Efter en timme eller två så lyfte jag över honom till spjälsängen och hoppades på det bästa. Sen låg jag och funderade på om jag skulle somna nån gång. Men när klockan passerat midnatt så är det som att tåget har gått för att somna.
Därför var det skönt att ta igen några timmar på morgonen iallafall. =)

Klockan 10.00 hade vi ett web-möte inbokat. Håller på kolla på ett system för schemaläggning och stämpelklocka som ska underlätta för oss. Vi fick en genomgång av programmet och dess funktioner. Det verkar som det ska passa oss det här programmet. Nu ska vi bara komma igång med det och få in det i verksamheten. Sen ska vi kunna spara mycket tid på det framöver. =)

IMG_0218

Hundvalparna växer så det knakar! Hittills har vi vägt dom varje dag för att hålla koll så dom går upp i vikt som dom ska. Nu tror jag vi kan sluta oroa oss över det. Alla fyra valparna går upp mellan 50-100 gram om dagen.. =)
Imorgon fyller dom två veckor och är hur söta som helst! Dom har öppnat ögonen och börjat kravla runt. Nån av dom har även försökt stå på benen. Så snart springer dom runt och härjar här hemma. 😉

IMG_0228

Moa klädde på Birk. Han fick testa hennes tröja. Han var supernöjd över det.. han tyckte nog han va super-cool! 😉

IMG_0229

IMG_0317

När Erik kommit hem från jobbet och vi ätit middag så fortsatte han med byggandet av spiketält. Nu har han fått upp panelen. =) Så ska vi bara fundera på hur vi fraktar den här till Åre camping. Vi har ju möjligheten att plocka ner väggarna eftersom vi byggt väggarna fristående från varandra. Men det krävs ändå ett ganska stort släp för att kunna köra dit väggarna.
Annars är det ju om vi kan få den fraktad i ett stycke.. med en lastbil av något slag. Ska bara fundera på vem vi ska ringa om det..?

IMG_0318

IMG_0319

Medan Erik byggde satte jag mig vid symaskinerna. Moa beställde ett förkläde av mig! Hon behövde ett till hemkunskapen tydligen..
Så Moa fick hjälpa mig att rita upp ett mönster, klippa och sy. Och vips så hade hon sitt förkläde! =)

thumbnail_IMG_0155

Moa valde själv vilken söm hon skulle sy med. Hon ville inte ha nån tråkig raksöm.. Så hon valde en söm med rosetter på. =) Blev väldigt snyggt!

thumbnail_IMG_0153

Vid sjutiden var det dags för nattning med alla rutiner som tillhör.
Byta blöjor, sätta på pyjamas, borsta tänder, skaka välling.

thumbnail_IMG_0154

Vi har ju bestämt oss för att sälja ut barnkläderna.. och nu har vi funderat på hur det ska gå till.
Linda har skapat ett Instagramkonto: polyfamiljensaljer
Där kommer vi nu lägga upp kläder och klädpaket de kommande dagarna. Så gå in och följ det kontot om du är intresserad av barnkläder! =D

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Polyfamiljen säljer!

    1. Alltså.. jag skäms lite över det här faktiskt! Jag är helt urusel på att kliva upp på morgonen när jag är ledig! Erik den stackaren får kliva upp eftersom jag inte vaknar. Och vaknar jag så är jag så trött och sur.. så jag låter Erik kliva upp ändå.
      Jag brukar kunna tänka på kvällen att ”imorgon ska jag minsann kliva upp och ta hand om barnen!”. Men så kommer morgonen.. och det skiter sig ändå.

      Tur Erik inte bråkar allt för mycket om det. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons