Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Utförsäljning av barnkläder!

Så var ännu en dag till ända, hur fort kan dagarna egentligen gå? Senaste tiden har det varit så fullt upp att vi nästan inte hunnit med att reflektera över vad vi gjort eller ska göra utan allt har bara gått i en rasande fart och vi har bockat av sak efter sak. Men så är det ju i en uppstart, mycket som ska planeras och fixas för att allt när sedan ska kunna flyta på så bra som möjligt när det väl är dags att ta över cigarraffären.

I dag har jag suttit och försökt få ihop ett schema, ett schema som ska planeras ihop med både cigarraffären, köket på förskolan och matkörningen som vi har på helgerna. ingen lätt uppgift insåg jag när jag satt där och fnulade. Har kommit en liten bit på vägen men måste få lite mer info om öppettider innan jag planerar vidare. Förhoppningsvis har vi snart ett schema som ska passa alla inblandade någorlunda iaf.

Att anpassa ett schema till 100% efter allas önskemål är i princip omöjligt men så bra som möjligt utefter när vi behöver vår personal måste helt enkelt bli bra nog :)

mejodej.se

I och med att vi nu tar över cigarraffären har vi tyvärr måste jag nog ändå säga bestämt oss för att sälja ut barnkläderna vi har kvar. Vi alla vill så gärna att det ska fungera att ha dom kvar men då kunderna på byn är för få och konkurrensen på internet är för stor så är det nog egentligen inget att fundera på. Hur roligt det än är så måste det ju även ge något. Så i morgon tänker jag att vi ska gå ut och se vad vi egentligen har och börja sälja av. Så är någon av er läsare intresserad av att köpa barnkläder från framför allt Maxomorra men även Geggamoja så skriv en kommentar eller skicka ett mail på polyfamiljen@gmail.com

Nu ska vi bara se klar två Hollywoodfruarna och sedan säger vi tack för i dag.

Kramar Linda

 

2 reaktioner på ”Utförsäljning av barnkläder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons