Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dags för bakning!

Idag blev en dag med ganska fullt upp hela dagen. Erik åkte till förskolan för att jobba vid 07.30.
Linda och jag klev upp strax därefter.. åt frukost och gjorde oss iordning. Klockan 08.40 infann vi oss på Cigarraffärn för att kolla av lite inför övertagandet av den verksamheten.
Det uppstår ju en del frågor och funderingar efterhand.. och nu är den största funderingen hur de dagliga rutinerna fungerar. Det är läge att lära sig kassan, hur spel på ATG och Svenska spel fungerar.. hur man gör dagsavslut, hur man beställer saker.. ja.. allt man måste kunna för att driva butiken. =) Så det är läge att praktisera där en del för att förstå sig på allt. Och för att sedan kunna lära upp andra att jobba där. =)

Efter besöket där åkte vi ut till förskolan för att kolla läget där. Satte oss i skaparverkstan och tog in några av de anställda, en i sänder, för att stämma av läget. Är ju som skönt att ventilera saker i lugn och ro med var och en.
På eftermiddagen gjorde vi en tur på byn för att handla och sedan bar det av hem.

Efter middagen fick vi ett ryck och drog igång bakning i köket.
I helgen när vi fick besök insåg vi hur tråkigt det såg ut i frysarna.. endast några stackars bullar i en påse.. Så det var läge att fylla upp med något att bjuda på när vi får besök. =)
Ett par timmar senare hade vi choklad/banan-kaka, snoddas, rulltårta, maränger och jordgubbspaj klara! Så nu är det fritt fram att komma på besök om man är fikasugen. 😉

IMG_0679

IMG_0683

IMG_0685

För övrigt så har mitt knä känts något bättre idag. Jag har skurit ner på smärtstillande och börjat röra mig lite mer. Svullnaden har lagt sig nästan helt.. och nu ser jag fram emot att kunna börja träna igen!
Den här veckan ska jag försöka ta det någorlunda lugnt.. läkaren sa ju det.. ta det lugnt i två veckor.
Men från och med måndag ska jag ta å lägga upp nån form av träningsprogram! =)

Önskar alla en fortsatt fin vecka!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons