Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Valpar till salu!

Idag är valparna 9 dagar gamla. Dom har nu öppnat ögonen och blivit mer livliga. =) Dom håller sig fortfarande i ”valplådan”.. men det är väl bara frågan om dagar innan dom börjar klättra ur den. 😉
Vi håller daglig koll på vikten för att se att dom går upp i vikt och mår bra. Imorgon ska jag ta och ringa veterinären för att boka valpbesikting, vaccinering och chipmärkning. Kommer inte riktigt ihåg när vi gjorde det med förra kullen.. det var ju ett par år sen.
Men det är ju bara å ringa å höra med dom. =)

Två av valparna är tingade. Dom två till höger på bilden.
Dom två till vänster söker alltså efter ett hem att flytta till när dom blivit tillräckligt gamla. =) Någon som är sugen på hund och känner att ni har tid och möjlighet att utöka familjen med en underbar liten fransk bulldog? Skicka ett mail isåfall. Så får vi prata mer om det. =)
polyfamiljen@gmail.com

Ribbet collage-3

IMG_0646

Idag blev en sån där dag när man inte får något gjort. Men där ju ändå söndag = vilodag. =)
Vi tog lite sovmorgon.. åt frukost.. plockade, städade, tvättade.. Erik snickrade på spiketältet.. Fick besök av mina föräldrar, så då blev det en kopp kaffe..
Lagade mat.. åt middag..
Ja.. ni vet.. En sån där dag när man bara driver runt i huset och gör ingenting speciellt.

Efter middagen tog Linda fram klippgrejorna och klippte håret på mig.
Å sen var den här dagen som slut.

IMG_0671
Birk i pyjamasen han ärvt av Signe. =)

IMG_0209

Birk är redo att sova middag. =)

IMG_0210

IMG_0215
Såhär ser köket ut när man fastnar vid symaskinerna.. låter disken stå på bänken och ungarna leka fritt.. =)

Nu tackar vi för en bra och lugn helg!
Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons