Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vi köper Strömsunds cigarraffär!

Jag har ju tidigare skrivit om att vi ska utveckla företaget och behöver anställa fler medarbetare. Jag har dock inte skrivit vad vi sysslar med.. men vi bor på en mindre ort där saker sprids fort. Så nu är det lika bra att berätta för alla vad vi håller på med. 😉

Vi har köpt Strömsunds cigarraffär och tar över den i november. Som det ser ut idag har cigarraffären försäljning av lotter, tobak, läsk, godis, tidningar, grattiskort och sånt. Cigarraffären är ombud för Svenska spel och ATG. En mysig liten affär som funnits i ungefär 60 år.

IMG_0111

Vi har skickat in ansökan om att överta som ombud för Svenska spel och ATG.

IMG_0112

När vi tar över ska vi se över möjligheterna att utveckla med försäljning av korv, smörgåsar, mjukglass, fika m.m.
Vi kommer med all säkerhet utöka med andra saker där också.. idéerna sprudlar hela tiden! Det gäller bara att fokusera på ”rätt” saker och få rull på det hela. =)

Är det någon som har tips och idéer på vad vi skulle kunna göra där så tar vi tacksamt emot det. =)
Och är det någon som är sugen på att jobba så är du välkommen att söka jobb också. 😉 Vi söker dig som är framåt, glad och serviceinriktad. Kassavana, tidigare arbetat med ATG och Svenska spel är meriterande.

Att ta över en butik med spel och tobak innebär en del utbildning också. Det är inte bara att ta över och köra på. Nu väntas utbildning från både ATG och Svenska spel för att få tillstånd att vara ombud. Men det ska inte vara några problem.. Läshuvudet är det inget fel på. 😉

Så nu vet ni vad vi har i görningen. =)

IMG_0206

När barnen säger att dom har städat övervåningen.. *suck*
Igår bad vi ungarna städa där uppe. Dom var helt nöjda och klara med städningen.. enligt dom själva. Idag gick jag upp för att kontrollera städningen. Hittade ”bara” det som jag slängde ner i trappan.. smutstvätt och sopor överallt! Man blir ju lite matt alltså.. Hur svårt ska det vara att städa??
Får nog ha en liten fortbildning med barnen i det här med städning!
Förutom det jag plockade ner så fanns det fina dammråttor och annat som behövde dammsugas upp.. och en dammtrasa hade nog inte funnits på övervåningen på några månader.

Nåja.. nu önskar jag alla en trevlig helg! =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Vi köper Strömsunds cigarraffär!

  1. Det vore trevligt om ni sålde lite ”bättre” mackor. Gott bröd och kanske,om möjligt, lokala pålägg. Vi har stuga i en by ca 5 mil från Strömsund och det är i Strömsund vi storhandlar på somrarna när vi har semester. Jag saknar ett ställe med riktigt bra mackor och fika. Jag ska fundera lite om jag kan komma på något mer. Stort lycka till!

    1. Tackar för tipset! =)
      Vi ska se vad vi kan göra. Vi har planer på att sälja smörgåsar, så det ligger absolut inom ramen för vad vi kommer erbjuda!
      Ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons