Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Håll tummarna nu!

Både lördag och söndag blev resdagar. I lördags åkte vi från Sunny Beach med buss till flygplatsen. Flög till Arlanda.. åkte buss till långtidsparkeringen.. tog vår egen buss till ett hotell i närheten. När vi kom fram till hotellet var klockan runt tolv på natten.
Checkade in och la barnen.. inte helt lätt när dygnet blivit skevt för dom. Dom sov en stund på bussen, en stund på flyget, en stund i vagnen. Mycket dåliga rutiner!

På söndag klev vi upp vid 08.30. Åt frukost och packade ihop.
Innan vi lämnade hotellet fick vi besök av en tjej som arbetar med poddar. Hon hade kontaktat oss redan i somras för att höra om vi ville vara med i ett pod-avsnitt. Och nu klaffade det så vi kunde fixa det!
Så fort podden kommer upp länkar vi till den. =)

Vid 11.00 rullade vi från hotellet. Siktet inställt norrut med slutdestination Strömsund!
Under resans gång stannade vi i Tönnebro för lunch och Sundsvall för Ikea och middag. Resan gick hyfsat bra och vi landade hemma klockan 21.30. =)

Idag har vi jobbat alla tre. Jag öppnade förskolan vid 06.00 imorse och Erik kom till frukost.
Efter frukost åkte jag från förskolan och hem. Linda och jag hade massor av administrativt arbete att ta tag i. Fakturering, bokföring, förberedelser inför kvällens arbetsplatsträff, förbereda för föräldramöte på torsdag.. och så vidare!

Men innan det fick vi äntligen träffa våra nya bebisar! Hundvalparna. =D
Såhär ser dom ut 3 dygn gamla. =)

IMG_0192

IMG_0194

Vid 17.30 åkte vi tillbaka till förskolan för möte med personalen.
20.00 var mötet klart och vi åkte hem för att andas. 😉

Nu förbereder jag mig mentalt inför morgondagen! Operation av knä!
Så håll nu tummarna för att operationen går smidigt!

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Håll tummarna nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons