Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bröllopsresa!

Igår blev det inget skrivet eftersom vi hade fullt upp med att resa. Klockan 05.30 ringde väckarklockan. 06.12 rullade bilen ut från gården och vi styrde mot Arlanda. Vi hade tagit till rätt mycket med tid för att vara säker på att vi skulle hinna. Planet skulle lyfta 16.25.

Vi har ju bara med oss tre barn på den här resan. Nils, Signe och Birk. De äldre barnen går skola och bor hos sin mormor medan vi är borta. Hade planerat att göra ett stopp i Sundsvall. Dit är det drygt 2,5 timme hemifrån. Men när vi kom till Sundsvall var det så tyst och lugnt i bilen så jag ville inte stanna i onödan. Fortsatte köra med planen att stanna när barnen började gnöla..
När vi kom till Tönnebro var det fortfarande tyst och lugnt i bilen.. men jag behövde tanka. Så där blev det en kort paus innan vi fortsatte.
Allt flöt på otroligt bra och vi parkerade på Arlanda parkering runt halv två.
Skönt! Gott om tid.=)

Flygresan gick bra även den och transferbussen till hotellet. Då sov barnen mest.
Framme på plats i Bulgarien vid 21.00 lokal tid. Helt okej. =)

thumbnail_IMG_0058

Idag har vädret inte varit det allra bästa. Mulet och regn ibland.. och inte jättevarmt. Men det är ju ändå i slutet av säsongen, så det får man nog ha med i beräkningen. Det blev inget badande idag, utan vi tog en taxi till centrum och tillbringade dagen där med shopping och mat. =)

Det ser ut som vädret ska bli bättre kommande dagar, så vi får sikta på plask i poolen då istället.

IMG_0122

IMG_0126

Hur det än blir med vädret så ska vi njuta av vår bröllopsresa till 100% och bara ta det lugnt. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

One thought on “Bröllopsresa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *