Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Grattis till Nils & Signe!!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Nils & Signes födelsedag! Hurra hurra hurra!! =)
Tänk att det redan gått tre år sedan den där dagen som blev helt uppochnervänd.. Den där dagen då jag var påväg till Härnösand. Erik skulle jobba och Linda skulle vara hemma och ta det lugnt.
Linda fick värkar som blev värre och värre ganska snabbt. Det blev ambulansfärd in till Östersund för henne! Jag fick avbryta min resa till Härnösand och styra mot Östersund.
Erik fick avbryta sitt jobb och följa med i ambulansen. När Linda kom in till förlossningen var hon helt öppen med starka krystvärkar! Det blev urakut snitt! Jag sladdade in på parkeringen och sprang till operationssalen.. Då hade Nils och Signe redan plockats ut.. Folk överallt.. Nils höll inte på klara sig.. Panik!

Men allt gick bra! Och vi fick ligga på neonatalen i fem veckor.. och nu har det gått tre år! Tre fantastiska år med dessa små busfrön! =)

Hurra hurra! Stort grattis!

IMG_0109

Idag har vi firat med familj och släkt. Vi bjöd på köpepizza till middag. Hade inte tid att laga mat under eftermiddagen idag. Så mycket annat som behövde göras. T.ex. så åker vi bort imorgon.. så det behövde packas och förberedas för det. Sen hade vi ett möte inbokat också. Lite osmidigt just idag kanske.. men måste man så måste man. =)
Då var det skönt att ta den smidiga vägen med matlagningen iallafall.

IMG_0110

IMG_0111

IMG_0112

IMG_0558

IMG_0561

IMG_0562

IMG_0566

IMG_0567

IMG_0573

IMG_0574

IMG_0580

IMG_0581

IMG_0584

Nu tackar vi för idag!
Ha en trevlig helg.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Grattis till Nils & Signe!!

  1. Hej!

    Åkte precis förbi er bil på E4:an! Haha, det kändes som om jag såg några kändisar! Så roligt att (om än väldigt snabbt) se er! Det känns ju som att man känner er när man följer er blogg!😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *