Igår hade jag en lärling i köket på förskolan. Eller ja… lärling kanske inte är rätt ord, men jag hade en kock i köket som ska vikariera för mig när vi åker iväg nästa vecka. Han ska också få jobba för mig när jag opererar knät veckan därpå.. och så länge jag inte kan jobba efter det. Vilket är lite oklart hur länge det är.
Sen ska vi se om vi kan hitta en öppning för honom för vidare anställning. Eftersom vi har ett stort kök på förskolan finns alla möjligheter till att utveckla verksamheten där till mer än att laga mat till förskolan. Vi bedriver ju cateringverksamhet också. Den verksamheten har vi inte jobbat så hårt med.. men det kanske är läge nu? Eftersom vi fått tag på en arbetsvillig och erfaren kock! =)
Idag arbetade jag själv med matlagningen och serverade fisk! Fick tag på fisk från en förälder till ett barn på förskolan! Så himla lyxigt att kunna servera så här fin mat! =)
Och ja.. för er som funderar.. vi får ta emot fisk från” icke registrerad livsmedelsanläggning”. Det har vi rett ut med kommunen som kontrollerar vår verksamhet. =)
Fyllde fisken med örter och ugnsbakade den drygt en timme. Till det serverades potatis, romsås och grönsaker. MUMS!
Eftermiddagen ägnades åt catering. Vi fick ett uppdrag att ordna med fikat till en minnesstund. 40 personer skulle ha smörgåstårta, kaffe och te. Anslagen till smörgåstårtorna monterades igår och idag garnerade vi.
Begravningen ägde rum klockan 14.00 och under tiden dukade vi borden. Sedan serverade vi, diskade och städade efter minnesstunden var klar.
Det blev en fin minnesstund för gästerna och alla verkade nöjda med vår service. =) Det är ju väldigt viktigt att allt sköts bra vid såna här tillfällen.
Nu tackar vi för idag!
Imorgon väntar ännu en händelserik dag! Nils och Signe fyller 3 år! =)
Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen