Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nedräkning till bröllopsresa!

Så var det måndag! Nu har nedräkningen börjat till vår bröllopsresa. =) På lördag drar vi till Bulgarien! *Woop loop* 😉
Linda har börjat packa.. eller ja, det började hon med för flera dagar sen. Hon är ju alltid så stressad över det här med packning när vi ska iväg nånstans. Jag har mer inställningen att jag kan packa på fem minuter strax innan vi åker. Det gör att det kan bli lite gnissligt i förhållandet om vi börjar diskutera packning. Därför undviker vi det ämnet.. för husfridens skull! 😉 Erik och jag låter Linda pyssla på med packningen och vi håller oss undan. =D

IMG_0089

Det verkar som vi har varsin handbagageväska och en gemensam stor väska som ska checkas in. Det är iallafall vad som är framtaget. Så får det som vanligt bli en överraskning när vi kommer fram till Bulgarien vad vi har med oss. 😉

IMG_0091
Birks nya Foppa-tofflor verkar ska följa med också. =)

Den här dagen har bestått av att jag öppnade förskolan klockan 06.00. Tog emot barn, fixade frukost, lagade lunch, tog emot varor och åt lunch tillsammans med barnen.
Efter lunch hämtade jag Linda. Vi köpte murarsnöre och åkte ut till förskolan igen. Vi mätte upp hur staketet på utegården ska byggas. Vi hägnar in så stort som möjligt på gården så har vi sedan möjlighet att utrusta gården med flera olika avdelningar för olika pedagogiska miljöer och lekområden. Inhägnade blir nog i runda slängar 2500 kvm. Ska bli kul att börja bygga upp utemiljön sen! =)

När vi dragit mätt upp utegården gick vi in för att förbereda mellanmål innan vi skulle sätta oss i möte med arbetsförmedlingen och en blivande medarbetare.
En timme senare var mötet avklarat och det bar av hemåt igen.
På vägen hem hämtade vi husvagnen som varit på verkstad för att byta ett hjullager och justera bromsarna. Vi lämnade den där i fredags, så det var ju snabbt jobbat av verkstaden! =)

IMG_0092
Birk och Doris delar en tallrik med makaroner och köttbullar.. 😉

Sedan har kvällen bestått av middag och allmänt hushållsbestyr.
Fick även ett glädjande samtal med ett positivt besked. Ett besked som rör företaget och dess utveckling. Kan inte berätta så mycket om det just nu.. men återkommer till det så fort allt gått i lås och det är offentligt! =)

Nu tackar vi för den här dagen och ser fram emot morgondagen. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *