Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Efterlysning av Lucas!!!

Vill börja med att dela den är efterlysningen!!
Polis, missing people, fjällräddningen och massor av frivilliga söker nu efter Lucas.

41966534_10215670162699919_8146846163513901056_n

JÄMTLAND/STRÖMSUND:
Har någon sett 19-årige Lucas?
Han är försvunnen sedan den 14 september 2018, då han senast sågs i Strömsund.
Lucas har kort mörkt hår och bruna ögon. Han är cirka 183 cm lång och väger cirka 90 kilo.
Han var vid försvinnandet klädd i t-shirt och mörka Adidas byxor.
Har du sett Lucas eller har du information som kan leda till att han återfinns, ring polisen på 114 14.

IMG_0061

Vi bor ju granne med polisen och här har det varit fullt pådrag de senaste dygnen. Det står bilar parkerade precis överallt, det kör fyrhjulingar, motorcyklar och polisbilar fram och tillbaka. Helikoptern åker runt och letar.. båtar åker runt på Vattudalen och letar.
Personer från fjällräddningen genomsöker gårdarna i området. Idag var dom in på vår gård och letade och Linda pratade med en av dom. Dom rycker i alla dörrar dom hittar för att se om Lucas kan finnas någonstans.
Sveriges radio, tidningar och tv-bolag är här och rapporterar.
Det är en otroligt olustig känsla i Strömsund nu. Vi hoppas verkligen att han hittas snart!!

IMG_0062

IMG_0063

Vår dag har besått av arbete på förskolan.. middag.. badning och läggning av barn.. Ja.. det vanliga en vardag.
När barnen lagt sig satte vi oss i köket en stund vid symaskinen. Ska se om vi lyckas få till en tröja till byxorna vi sydde häromdagen. Tröjan blev inte helt klar eftersom vi saknade någon form av band att sy halsringningen av. Det får vi lösa imorgon.

IMG_0064

thumbnail_IMG_0027

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Efterlysning av Lucas!!!

  1. Kan sätta mig in i denna känsla med att man söker efter en kär familjemedlem.. Min mamma försvann med och polis å hemvärnet var inkopplat.. Missing People fanns inte då.. Fruktansvärt.. Å det känns ännu värre när det är en ung människa , min mamma va 67 så hon hade iaf hunnit med en del av livet. Pågår söker nästa vecka så kommer j att delta då ja åker ”hemåt” bor just nu i Storlien… Håller allt ja har för att han ska återfinnas.. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *