Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

En olycka i köket!

Så var det måndag.. och allt har gått bra.. Eller inte!
Måndagar innebär leverans av varor till köket. Jag tog emot varorna och lastade in i frysar och kylskåp. Staplade in ost, mjölk, pålägg och så vidare i kylen.. och PANG!! Så sprack glasskivan som utgör den översta hyllan i kylskåpet! Där under hade jag min hand. En sprucken glasskiva som tryck ner av ett antal mjölkliter rakt över handen. Inte bra!
Skalade bort huden på långfingret och rispade upp några fler sår.

En fantastisk start på veckan..
Som tur är har vi sjukvårdsutbildade personal. =) Så jag fick handen lagad så gott det gick.
Men det är nog ingen större fara hoppas jag.. mest lite hud som behöver växa till sig igen.

Men det är läge att se sig om efter nya kylskåp tror jag.. som klarar tyngden av all mat. =)

thumbnail_IMG_0019

Arbetade vidare med handske på handen resten av dagen.
Idag blev det heldag på förskolan för min del. Efter lunch fixade jag mellanmål, hade sångsamling med barnen, städade köket och lite annat pyssel.

Kvällen bestod av ett affärsmöte och sen var den här dagen gjord. =)

thumbnail_IMG_0020

Påväg från mötet fick vi se det här! Julbelysningen monterades upp i kyrkparken! Det här kommer nog väcka många starka känslor. 😉 17 september och julbelysningen är på plats! Ojojoj.. jag tänker mig att många förfasas över det här nu.
Men jag tycker bara det är trevligt och längtar tills snön kommer. =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”En olycka i köket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons