Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Skördefest! =)

Nu i veckan var vi till bvc för 1-årskontroll samt vaccinering med Birk. Han växer så det knakar! Vilket vi såklart har märkt på kläderna.. eftersom vi va tvungna att uppdatera hans garderob nyligen. =)
Han var nu 77,7 cm lång och hade passerat 10 kg! Däremot hade han litet huvud.. han följer inte kurvan. Så det blir en extra kontroll av huvudet om tre månader.
Inte för att vi känner någon oro över det. Han är ju pigg, glad och frisk. =)
Är det någon av er läsare som har något barn som inte följt kurvan för huvudomfång? Skriv gärna en kommentar om det! Är ju intressant för oss att höra hur det utvecklade sig.

IMG_0043

IMG_0037

Idag har vi haft en hemmafixardag. Jag har skördat allt i växthuset och pallkragarna. Det blev ändå en del trots sommartorkan. Morötterna är ju fantastiskt goda nu! Jag kokade några som tillbehör till middagen. Mums! =)
När allt var borttaget och slängt på komposten gödslade jag i växthuset med hästgödsel jag hämtat hos en hästägare här i Strömsund. Fantastiskt att få hämta gödsel på det sättet. Bra mycket billigare än att köpa gödsel också.
Jag har även börjat klippa häcken. Men den hann jag inte klart med, så jag får fortsätta med den imorgon.
Har också planterat ljung i blomlådorna.
Erik har kört mattransporterna och varit ute med Oscar för att övningsköra.
Linda har börjat sy byxor till Birk, städat, lagat mat och fixat. Hon klippte sin mammas hår idag också.

Så.. lite allmänt pyssel idag. =)

thumbnail_IMG_0016

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Skördefest! =)

  1. Hej på er! Först av allt vill jag säga att er blogg är riktigt trevlig att följa. Sedan ville ni veta om någon hade ett barn som inte följde kurvan vad gällde huvudomfång… Ja, vår äldste son, Erik, hade för stort huvud och vi var in till lasarettet i Ö-sund för koll men det var inte så illa som läkaren ville få det till. Erik var pigg och frisk i övrigt och barnmorskan sa att om barnet är friskt så är det ingen fara. Jag tror att barnen växer lite åt gången och alla kroppsdelar växer inte alltid efter en kurva

    1. Tusen tack! =)
      Ja.. det är väl så vi tänker också.. att alla barn följer inte kurvan. Men det brukar ju bli bra i slutändan ändå. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons