Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

En fantastisk vecka!

Så var det fredag och vi tackar för en fantastisk vecka på förskolan. Under veckan har det bland annat hunnits med bärplockning, bad i simhallen, köksaktivitet med müslitillverkning, utflykt till skogen, pyssel i skaparverkstaden, gymnastik, sång och musik, lek, bus och massa annat skoj.
Det har blivit ett väldigt bra flyt efter vi öppnade vår tredje avdelning. Nu har all personal tydligare ansvarsområden. Alla planerar och genomför väldigt bra saker med de olika avdelningarna och barngrupperna.
Som arbetsgivare måste jag bara få säga att jag är så stolt över vår personal! Dom gör ett superbra jobb med barnen och verksamheten på förskolan! =)

thumbnail_IMG_0013

Vårt före detta kapprum har nu förvandlats till sagorum! Vår fantastiska allt-i-allo har lagt ner ett enormt jobb med att spackla, måla och fixa för att få till det!
Nu ska vi dit med skärmväggar för att avskärma rummet så det blir lite mysigare. =)
Nästa projekt blir att göra om det som tidigare var sagorum till personal/konferensrum. Hoppas att möblerna vi beställt kommer till veckan. =) Så vi kan inreda både sagorum och personalrum.

41680098_334743807099931_2430160266365763584_n

41765467_1114854405362126_3525499432197947392_n

Men nu var den här arbetsveckan på förskolan över.. och det är helg! =)

När jag kom hem och kollade posten hade jag fått ett brev från Landstinget!
Öppnade det.. och äntligen!! Äntligen har jag fått en tid för operation av knät. =)
Det har idag gått 91 dagar sedan jag var till ortopeden på besök.. då ställde dom mig i kö för operation..
Vårdgarantin innebär ju att man har rätt att vänta sig till ett annat landsting om man inte får vård inom 90 dagar.. Jämtlands läns landsting vet minsann hur en slipsten ska dras.. då väntar man exakt 90 dagar innan man skickar en kallelse till operation.
Nåja.. jag fattar att vårdköerna är långa och att jag inte var högprioriterad.. men alltså.. nånting borde ju göras åt det! Hur kan det vara okej med så här långa vårdköer i Sverige år 2018?? Vi måste ju kunna ordna upp det på nåt vis?!

Men jag är glad att jag ska få hjälp inom kort iallafall! =)

thumbnail_IMG_0014

Till middag idag hade vi 6 extra middagsgäster. Moa hade tre kompisar, Isabelle en kompis och Alexander två kompisar. Kul att dom vill äta här! Och bra att barnen har kompisar. =)
Här är man alltid välkommen att äta middag.. eller andra måltider. =) Jag skulle aldrig någonsin säga nej till barnens kompisar. Mat är väl det minsta man kan bjuda på.

Namnlöst-1

Efter middagen drog vi igång glassmaskinen. När det ändå var så många barn och ungdomar här så var det ju värt att dra igång den. =) Lite fredagsmys till alla.

IMG_0047

IMG_0048

IMG_0049

IMG_0050

Nu önskar vi alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons