Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Att göra lista

Fredag? Redan? Ibland vet man inte var veckorna tar vägen, men det är väl så när man har saker att göra. Den här veckan har vi hunnit vara både in till stan, på föräldramöte, bvc, renoverat klart Nils och Signes rum och en hel del mer.

Tror inte vi skrivit om det men Birk var på sitt 1 årsbesök på bvc i onsdags, 77cm lång och 10,1 kilo. Sen blev det vaccination, en spruta i varje ben, stackars liten, lite ledsen just när dom stack men blev snabbt glad igen då sköterskan blåste såpbubblor. Så duktigt och fick beröm för att han var så duktig att prata. Han säger just nu Pappa, Mamma (sällan :) ) Titta, akta, tack tack, nä, där tror det vara allt, hmm, man borde ju skriva upp sånthär bättre. Han jag ju en jättefin bok . Men precis som alla de andra barnens så är den dock dåligt i fylld. Måste skriva upp på att göra listan!

På tal om att göra lista så har vi börjat med att så fort vi kommer på något som skulle behöva göras skriver vi upp det på en lista. Och sedan stryker vi där så fort det är gjort. Så himla skönt när man ser att fler och fler saker stryks även om det just fylls på i ganska rask takt med nya saker också :)

I helgen har vi inget inplanerat ut hoppas på at kunna beta av endel från listan, vi måste till exempel göra vinter i växthuset, köpa ljung och byta ut de ny vissa sommarblommorna i lådorna. Bära in sånt vi inte längre använder och ja ni vet, göra vinter ute helt enkelt. Kanske låter tidigt men jag vet hur det funkar, tiden går och helt plötsligt vaknar man upp och allt har snöat över, den är inte så rolig, då är det bättre att vara ute i god tid :)

Nu ska jag ta tag i lite pappersarbete, sånt där man tror går snabbt men sedan tar 4 timmar…

Önskar er en trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons