Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Signe besöker barnläkaren för att kontrollera hjärtat.

Idag blev det en väldigt kort arbetsdag på förskolan för min del. Jag öppnade klockan 06.00. Tog emot barn, förberedde  och serverade frukost. Medan de andra åt frukost förberedde jag lunchen som jag sedan överlämnade ansvaret över till Erik.
När frukosten var avklarad tog jag med mig Signe och åkte. Vi hämtade upp Linda och sedan bar det av mot Östersund. Signe hade en tid bokad hos barnläkaren för att kontrollera hjärtat.
Vid förra kontrollen hade hon kvar ett hål mellan kamrarna som nu skulle följas upp.

Signe var så otroligt duktig hos doktorn idag! Hon satt stilla och lät henne sätta dit dom där prylarna som behövs för att höra hjärtat.. och kletade på gegga för att kunna se hjärtat med ultraljud.
Undersökningen tog ungefär en kvart.

IMG_0026

Det konstaterades att Signe fortfarande har hålet mellan kamrarna kvar. För övrigt ser hjärtat helt friskt och starkt ut. Det där hålet är inget alarmerande, men dom vill fortsätta hålla koll på det för att se hur det utvecklas. Förhoppningen är ju att det ska dra ihop sig så mycket som möjligt.
Nästa kontroll blir när Signe fyller 5.

IMG_0027

Signe fick en tatuering av läkaren och sen skuttade hon ut därifrån. =)
Vi tog med henne på stan för att äta lunch och shoppa. Det uppskattades.. även om hon ser skeptisk ut på bilderna. 😉

IMG_0028

IMG_0032

Så tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons