Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

4 reaktioner på ”Renovering pågår! Vlogg.

 1. Älskar Lindas kommentarer och avslappnade stil👍 hon är cool och känns som en rak och ärlig människa utan en massa shåser👍Rummet blir ju hur fint som helst💕Ha det bäst, och jobba inte ihjäl er typ😀

 2. Ni är så händiga och verkar ha hur mycket energi som helst! 😂👍

  Vem ska få detta rummet eller blir det ett lekrum? Smart att ta upp ett fönster mot hallen för ljusinsläpp.

  PS jag säger också snedtak. Och anser som ni att ett tsk är ett tak både på in och utsida.

  1. Ja, vi har lite svårt att sitta still.. det måste som hända något hela tiden. 😉
   Det här rummet blir Nils och Signes nya rum. Dom får flytta upp och Birk flyttar in i deras gamla rum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons