Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

80-årskalas

Idag började vi dagen med att åka till bygghandeln för att köpa lite prylar till renoveringen av förrådet/det blivande sovrummet. Det fattades några golvlister, flexlist till takbrytningen, dörrlist och lite elprylar för att byta gamla kontakter.
Så höll vi på med lite fixande under dagen. Målade det sista lagret.. bröt strömmen och kopplade bort och rev ner den gamla eldragningen. Den behövde bytas ut eftersom det förmodligen är original sen huset byggdes 1950. Bara fnöske kvar av sladdarna.
Kopplade in taklampan i trappan.. och resten får vänta till imorgon. Med lite flyt så ska det bli näst intill klart då. =)

Sedan var det dags att duscha och ta på sig finkläderna. Klockan 16.30 skulle vi infinna oss i Storåbränna för att fira min mormor. Hon fyller 80 år! =) Hurra hurra!
En pigg 80-årig krutkärring! 😉

IMG_0004

IMG_8515

IMG_0005

Vi hade beställt pasta och köttfärssås till barnen och renfilé till oss vuxna.
Till dessert serverades glass till barnen och blåbärskaka till kaffet.
En fantastiskt god middag! Och mycket trevligt att samla hela familjen för att få fira släktens urmoder.. min fina, fina mormor! <3

IMG_0007

IMG_0008

IMG_8517

Vi passade på att ta några foton. Här är ett 4-generationskort.
Isabelle, Birk, jag, min mor och mormor. =)

IMG_0017

Och Nils.. han fick den bästa avslutningen på kalaset. Han provsatt på en stor fyrhjuling utanför hotellet och provade tutan. Så var hans dag räddad. =)

IMG_0019

Nu tackar vi för en härlig lördag.
Ha en fortsatt trevlig helg.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

8 reaktioner på ”80-årskalas

  1. Ja.. vi har 3 gemensamma.
   Men för i princip alla våra släktingar så är det här med biologiskt otroligt noga och viktigt.
   Så tyvärr ses det inte på det sätt vi själva önskar. Oavsett hur vi vill göra så väljer andra åt oss så att säga.

   1. Tänkte exakt samma – hur tänker de kring hela situationen då? Önskar de egentligen att bara du, Isabelle och lillkillen skulle komma?

    1. Det är ju inget vi kan svara på direkt.. då får du fråga do. 😉
     Men nja.. riktigt så uppfattar vi det inte. Alla är välkomna att vara med vid alla tillfällen.
     Det är väl som i vilken familj som helst med bonusbarn kan jag tänk mig. Att övriga släktingar ändå tycker att det här med vem som är biologisk släkting är viktigt. Även om familjen i sig inte gör någon skillnad.

 1. Hej fina familjen💕
  Härligt med kalas🤩Måste bara få säga att efter ha följt er ngr v både här på bloggen och vloggen så är jag helt starstrucked 😀jag tycker att ni är helt fantastiska som lyckas hålla ihopa er stora familj, sköta företag och samtidigt dela med er av er vardag. Skulle dock önska att Erik var med lite mer på vloggen👍Såg att ni letade lägenhet i Turkiet, själv har jag lägenhet i Portugal på Algarvekusten och kan varmt rekommendera Algarve kusten.
  Kramar till er alla

  1. Åh! Tusen tack. =D
   Vi ska tvinga Erik att vara med mer på vloggen. 😉 Han har en förmåga att hålla sig undan när kameran kommer fram..
   Vi är nog inställda på Turkiet och Alanya. Finns många härliga platser i världen, men vi har som fastnat för just Alanya.. så vi letar vidare där. =)

  1. Ja.. vi har 3 gemensamma.
   Men för i princip alla våra släktingar så är det här med biologiskt otroligt noga och viktigt.
   Så tyvärr ses det inte på det sätt vi själva önskar. Oavsett hur vi vill göra så väljer andra åt oss så att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons