Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fredagskänsla och kalas!

Fredagskänsla är väl en härligt känsla?! =) På förskolan infann sig fredagskänslan direkt efter frukost. Jag och Erik tog in en grupp barn i köket för att fixa pizza till lunch.
Vi blandade deg, skar lök, paprika och andra saker att lägga på pizzorna. Det kavlades, smetades med tomatsås och grejades på. Spontant så stämde barnen upp till ”En sockerbagare”. =) Den sången kommer nästan alltid upp vid våra köksaktiviteter.
Jag gjorde bearnaisesås medan barnen tog paus för fruktstund. Sen dukades det medan pizzorna gräddades. En superhärlig förmiddag! =D

IMG_8506

Eftermiddagen bestod av en anställningsintervju. Vi har en anställd som är gravid! Hurra hurra för henne! =) Så vi behöver någon som kan ersätta henne när hon går på mammaledighet. Det är ju ett tag kvar, men känns bra att ligga i framkant.
Efter en mycket trevlig anställningsintervju var de dags att förbereda för kalas! Oscar fyller 17 år idag. Hipp hipp hurra för honom!
Linda och jag åkte för att handla tillbehör till glass. Vi köpte frukt, chokladsås, kolasås och godis. Strössel och glass hade vi redan hemma.

Klockan 18.00 var samtliga gäster här för att fira Oscar.

IMG_4037

IMG_4043

Nu har vi landat i soffan och njutit av fredagskänslan.. och att det är helg. =)

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons