Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Birks första klippning!

Så var den här helgen över. Största delen av helgen har jag tillbringat på övervåningen för att få ordning på det blivande sovrummet. Taket är på plats, golvet är på plats och väggarna är under process. Tyvärr hade vi missbedömt åtgången av gipsskivor.. så det fattas några. Har spacklat det som går.
Idag sågade jag upp ett fönster i väggen ut mot trappan så det blir något insläpp av ljus i rummet.
Under eftermiddagen stod det still i bygget på grund av materialbrist. Får fortsätta imorgon då bygghandel är öppen igen. Det var visst stängt idag. Nackdelen med mindre orter som Strömsund..

Så jag tog fram cykeln istället och luftade mig. Signe i cykelsadeln och Nils & Birk i cykelvagnen. Elliot och Moa hakade också på. Vi cyklade 45 minuter. Sen var jag lagomt svettig. =)

thumbnail_IMG_7845

IMG_8493

Efter middagen kom mina föräldrar för att fira Birk. Dom hade tyvärr inte möjlighet att komma i fredags. Men Birk uppskattade att dom kom idag. =) Och presenter fick han också. Bollar och stapelbara koppar.. som han sedan lekte med lääänge! =) Små enkla saker kan roa barn mycket. Tummen upp!

Innan läggning blev det klippning av hår. Jag, Alexander, Erik och Birk blev lite korthårigare idag.

thumbnail_IMG_7849

De här bilderna är ”före klippning”.
Efter-bilderna kommer imorgon. =)

thumbnail_IMG_7852

IMG_8495

Och så ett tips! Som många av er säkert redan läst någon annanstans.
Men den här geting-fällan är oslagbar!

1 påse torrjäst
1 1/2 deciliter strösocker
3 deciliter ljummet vatten
Vispa ihop, och du har en fälla.

Den här bilen är tagen ute vid förskolan.
Barnen var med och fixade fällan.

IMG_4028

Tack för den här helgen!
Ha det gott.
Krama Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *