Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dags för övningskörning!

Idag är det dagen före Birks 1-årsdag! Alltså på riktigt.. 1-årsdag!! Redan?!
Man blir ju alltid lika brydd att tiden går så fort. Han är ju fortfarande en liten bebis som föddes nyss..
Men det är väl bara att inse att han inte är så liten som man själv tror. =)
Idag har vi förberett inför morgondagen. Jag bakade en tårtbotten, Linda har gjort muffins, Moa & Isabelle har gjort chokladbollar. Linda har plockat fram kalas-grejorna och vi har handlat det vi ska bjuda på till middag för de som kommer.
Det är ju något speciellt med just 1-årsdagen. Att fira den första födelsedagen. =) Vi brukar inte bjuda på tårta vid födelsedagar längre.. det blir så himla mycket tårta med alla kalas, så vi brukar variera mellan paj, glass, kakor och så vidare. Men till 1-årsdagen.. ja då måste det ju bara vara tårta. =)

IMG_0441
Moa och Isabelle gör chokladbollar.

IMG_0442

IMG_0445

IMG_0444

IMG_0443

IMG_0446

IMG_0448

Klockan 16.00 infann jag, Erik och Oscar oss på trafikskolan. Dags för handledarutbildning! Oscar ska börja övningsköra. =)
Fyra timmars utbildning för att sedan kunna handleda Oscar på bästa sätt!
Nu väntar vi bara på papperen från Trafikverket. Ska bli intressant att se hur det är att åka bil med någon som aldrig kört förut. 😉

IMG_8447

Nu tackar vi för idag och ser fram emot en fin dag imorgon. <3

Ha de gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *