Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Intensiva dagar!

Så var det redan onsdag! Igår blev inget skrivet.. för igår kväll kändes huvudet både tomt och fullt på samma gång. Först var det arbete på förskolan. Frukost och sedan köksaktivitet med en grupp barn. Vi bakade tillsammans och hade en härlig förmiddag.
Jag serverade pasta och skinksås till lunch.
Efter lunch blev det kontorsjobb. Linda och jag förberedde inför kvällens arbetsplatsträff. Ett möte inför öppnandet av den tredje avdelningen. Många punkter att gå igenom! Mycket handlar om rutiner som behöver gås igenom för att få ett bra flyt och en god kvalitet i verksamheten.
Vi var ut på byn en sväng också. Levererade lite grejor som skulle iväg och åkte till affären för att köpa saker till räkmackor som vi tänkte bjuda på under mötet.
Så tillbaka till förskolan för att förbereda fikat.
Mötet pågick mellan 17.00-19.00. Ett intensivt möte! Mycket information och diskussion. Vem har ansvar över vad nu höst? Badtider.. gruppindelningar.. avdelningar.. samarbete.. läroplanen.. schema.. o.s.v… o.s.v..
Efter mötet blev det lite eftersnack.. det blir det alltid med någon eller några. Så det får man räkna med.
Vi plockade undan, låste och åkte hem.

Kraschade i soffan vid 20.00. Totalt överstimulerade alla tre! 😉 Hjärnan orkade inte mer just då.
Så vi streamade två avsnitt av Idol. Lagom hjärndöd underhållning. Inget man behöver använda hjärnan till. =D

IMG_8421

Imorse vaknade jag med ny energi igen. Under natten hade det mesta av gårdagen sorterats in i hjärnan och lagts på sin plats. Skönt! Då var jag redo för ännu en dag i Paradiset! =)

Den här dagen har inte varit fullt lika intensiv. Jag arbetade på förskolan fram till 12.00.
Åkte hem och fixade lite. Fick besök av en släkting jag inte umgåtts med på länge. Mycket trevlig att sitta ner och ta en kopp kaffe och prata med henne en stund. =)

Sedan blev det ett kort möte med redovisningsbyrån innan middag.
Kvällen har bestått av att vi åkte till ett par vänner för att hälsa på innan barnen skulle nattas och vi landade i soffan!

Så tackar vi för idag!
Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *