Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Uppfostrad av vargar..?

IMG_8409

Så var det måndag och första arbetsdagen efter semestern. Eller ja.. som företagare jobbar man ju även på semestern. Planerar, fixar några papper, gör inköp.. Har kontakt med kunder, föräldrar och anställda. En företagares jobb är inte 7-16 måndag till fredag med fem veckors semester. Det är en livsstil för oss.
Hursomhelst.. idag var första arbetsdagen på förskolan efter semestern. =)
Kul att komma tillbaka och träffa barnen, föräldrar och arbetskamrater.
Jag öppnade klockan 06.00 idag. Det är något fint med att komma först och få låsa upp, tända lampor, sätta igång kaffe och börja rulla igång dagen. Det droppar in barn och personal allt eftersom och det blir mer och mer aktivitet i huset.

Jag lagade mat, Erik jobbade i barngruppen och Linda hade korta möten med personalen för att stämma av vad som behöver köpas in i klädväg nu till höstterminen.
Det blev kycklinggryta och ris till lunch idag.. och Birk.. ja… Haha.. Han hittade sitt eget sätt att få i sig maten. 😉 Det var tydligen krångligt att använda gaffel eller sked. Ett onödigt moment.. Så han mulade direkt ifrån tallriken. Haha! Verkar so att Doris har lärt honom äta?! =D Eller så har han vuxit upp bland vargar? 😉

Nu tackar jag för den här dagen och ser fram emot en härlig och givande hösttermin på förskolan. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

5 reaktioner på ”Uppfostrad av vargar..?

  1. Är det ok att ni har era egna barn på samma fsk som ni själva arbetar på? Vi har lite regler kring det här söderut därför frågar jag 🙂

    1. Är det den regeln på fristående förskolor också? Föräldrakooperativ t.ex.. där är ofta föräldrarna väldigt involverade i verksamheten.
      Den regeln finns nog här på de kommunala förskolorna, men inte de fristående.

  2. Hej på er! Ramlade in på er blogg efter att ha läst en artikel om er familj, tycker att ni har en underhållande blogg och vlogg så jag lär kika in hos er igen?Ni verkar vara en skön familj och ni är värda all respekt?
    Mvh
    Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *