Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Mot Stockholm!

Den här dagen började i Stavsjö. Vi hade parkerat där på en rastplats för att sova inatt. Vi gjorde oss iordning och åkte mot Stockholm. 15 mils bilkörning.
Inte så långt, så körde allt i ett svep.

Målet var Vaxholm. Där finns en camping som ligger fint till nere vid vattnet. Vi har inte bott där förut, så vi visste inte vad vi hade att vänta oss.
Servicehuset kanske är något eftersatt.. dåligt tryck i duscharna och en aning sunkigt.. för övrigt inget fel på campingen. Priset är helt okej. 270:- per natt för att elplats till husvagnen.

När vi ätit lunch och duschat åkte vi till Täby för att hälsa på min moster och hennes man. En av mina kusiner med familj var där också.
Ett mycket trevligt besök med fika ute i trädgården!

IMG_8388

IMG_8389

IMG_8387

Ett par timmar senare åkte vi tillbaka till campingen.
Nu har vi ätit middag och bara tagit det lugnt resten av kvällen.

IMG_8394

IMG_8395

Imorgon blir det nog en tur till Täby center. Annars inga speciella planer.

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

7 reaktioner på ”Mot Stockholm!

    1. Nu är vi ”privat” men ja på förskolan få de barn som behöver det ha napp. Givetvis försöker man ha nappen på hyllan men ibland går det inte och ibland har föräldrarna åsikt om att deras barn ska få ha nappen så mycket dom vill. Inte alltid barnen är glada och leker…

  1. Margaretha – eftersom familjen driver en förskola undrade jag om barnen får använda napp eller om det är som på vår förskola att barnen enbart har på vilan. Fungerar jättebra tycker jag. Jag undrade, frågade och fick svar, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons