Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Cykeltur längs Siljansleden.

Idag började dagen med morgonmöte klockan 09.00 för att gemensamt komma fram till dagens aktiviteter. Vädret var inte jättekul.. så någon inomhusaktivitet vore lämpligt.
Efter en snabb överläggning med alla familjer kom vi fram till att vi skulle åkta till Borlänge för att gå på Yoump. En park med studsmattor. Vi bokade en timme där mellan 11-12. Å sen var ungarna lagom svettiga och möra i benen. =)
Helt klart en bra aktivitet en regnig dag!

IMG_8337

IMG_8338

IMG_8341

IMG_8345

IMG_8347

När barnen hoppat klart och torkat svetten ur pannan åkte vi till Ikea för att äta lunch. Sen bar det av in på Kupolen, Borlänges shoppingcenter. Vi gick ett varv där.. men det blev inte så mycket shoppat.
Nils och Signe var inte så medgörliga. Dom sov lite för lite inatt och vägrade sova middag i vagnen idag.
Så vi gav upp ganska snabbt och åkte tillbaka mot campingen.

IMG_8348
Signe på sitt bästa humör.. nu var hon less på att shoppa. 😉

När vi kom till campingen lagade vi middag. Smördegsknyten och kulpotatis. Inte så dumt det! =)
Efter maten var intagen så lastade jag upp Nils på cykeln. Han var på dåligt humör och det var lite väl tidigt för att lägga honom. Vi tog en tur på nästan en timme. Han satt lugnt och fint bakom mig.
Vi cyklade längs Siljansleden. Härlig natur! Urskogen i naturreservatet var bedårande. Smala broar över vattendrag, höga träd tätt intill leden och alldeles tyst.
Perfekt ställe att samla krafter på! =)

IMG_8352

Nu tackar vi för en härlig semesterdag i Rättvik och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons