Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Husvagnssemester. Vlogg.

Här är första vloggen från husvagnssemestern vi är ute på nu. =)
Och några bilder från idag.

IMG_8315

Nils försöker veva ner stödbenen.

IMG_8318

Erik jävlas med tältet.. vi andra håller oss undan.. 😉

thumbnail_IMG_7737

Birk testar sin nya cykelhjälm.. så glad blev han då.. =)

Ha det gott.
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons