Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Pappa-avdelning på Babyproffsen!

Vi hade inga speciella planer idag.. planen var mest att ta dagen som den kommer.
Uppstigning och frukost ute i solen. Barnen lekte och grejade på en stund.
Så gick det en stund.. så blev vi rastlösa..
Googlade efter aktiviteter i närområdet. Efter en snabb överläggning packade vi in oss i bussen och drog iväg till Borlänge. Målet var Leos lekland! =)

Där blev vi ganska många timmar. Barnen fick springa av sig, vi åt lunch.. och glass.. och slush.. drack kaffe..
Linda och jag gjorde en avvikelse därifrån. Erik stannade kvar med barnen medan vi åkte in till centrum. Kollade på cyklar. Va in på några olika butiker.. och det slutade med en helt vanlig enkel herrcykel från Biltema.
Det blir bra det. Har något att cykla på nu! =)

IMG_3902

IMG_3903

IMG_3904

IMG_3906

IMG_3907

IMG_3908

IMG_3910

IMG_3911

IMG_3912

IMG_8308

IMG_8309

thumbnail_IMG_7724

thumbnail_IMG_7729

Vi var in på Babyproffsen för att se om dom hade en cykelsits så jag kan ha med ett barn där bak. På bilden ser man hur man vet att det är en man som äger Babyproffsen.. Det finns en kaffemaskin och stolar att sitta på! En pappa-avdelning! 😉
Dom hade inga cykelsitsar.. men tummen upp för gratis kaffe och en sittplats! =)

thumbnail_IMG_7732

Efter en heldag med lek och bus var Birk ganska trött.. Vi kom inte tillbaka till husvagnen förrän 19.30.
Nils, Signe och Birk hade givetvis somnat i bussen. Så var deras läggingstid förstörd för idag. Normalt brukar dom lägga sig vid 19.00. Nu blev det lite vridet.. så dom kom i säng runt 21.00. Men men.. det gör väl ingenting.. vi får hoppas att dom sover bra och inte vaknar så himla tidigt imorgon. =)

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Pappa-avdelning på Babyproffsen!

  1. Har följt Er än längre tid och jag lär ju säga att Ni är helt underbara! Vilken härlig stor och kärleksfull familj, det är så att man blir lite avundsjuk på Er :) Önskar Er all lycka till och hoppas och håller tummarna att Ni införskaffar Er en lägenhet i mitt älskade Turkiet… Finns nog ingen plats som jag älskar som jag älskar så mycket som Turkiet men vi håller till i Side men även varit i Alanya 2 ggr. Önskar Er en fortsatt trevlig semester och en härlig vända i mitt mecka ULLARED =) Fortsätt gärna med Er Vlogg för den är så härlig att se. Tack för att Ni finns och tack för att Ni låter oss få följa med på Era äventyr! All kärlek till hela goa familjen. Ps: Om ni köper en lägenhet så kan ju jag med familj hyra den när inte Ni är där =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons