Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Lägenhetsvisning i Turkiet. Vlogg

Vi kollar på lägenheter i Turkiet. Det vore ju en dröm att ha ett semesterboende i solen! =)

Kramar Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Lägenhetsvisning i Turkiet. Vlogg

 1. Hej!
  Har ni tänkt på att flyget är dyrast ?
  Hur ofta har ni tid att åka till turkiet?
  Verkar jäkligt dyrt att ha rn lägenhet för typ 1 miljon om man bara kan vara där några gånger per år. Eller?

  1. Jo så är det ju att flyget är den stora kostnaden. Men ska man som vi vill vara nere i flera veckor så blir det inte så billigt för oss att boka charter varje gång, vi är ju trots allt ganska många så det drar iväg. Drömmen hade ju varit att kunna vara där hela somrarna när barnen har sommarlov.
   Är mvi inte där själva så kan man ju alltid hyra ut den. sen är det ju skönt att ha sitt eget, man kan lämna saker och göra sig hemmastadd, precis som att vi tycker det är bättre att åka runt med husvagn där vi har allt i ordning än att bo i resväskor och åka runt och hyra stuga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons