Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Husvagnssemester!

Så var vi på rullning. Semester del 2 för denna sommar, husvagnssemester! =)

Vi åkte hemifrån vid 10.00. Första anhalt var Östersund. Vi stannade vid Lillänge för att kolla efter badkläder och äta lunch. Badkläder gick vi bet på.. det var väldigt utplockat nu. Endast något rea-ställ med ett fåtal bikinis. Inget i rätt storlek såklart.
Lunch blev det iallafall. =)

När vi var mätta och glada åkte vi vidare. Jag hade kollat ut en rastplats i en app på telefonen. En rastplats strax utanför Sveg. Gratis att ställa sig där nere vid sjön. Perfekt. =)
Så vi började husvagnssemestern med 28 mils körning. En uppvärmning inför kommande veckor.

IMG_0244

IMG_0245

När vi kom fram till rastplatsen blev det först bad! Barnen och jag slängde oss i sjön. Härligt att simma en stund efter att ha suttit i bilen. Nils, Signe och Birk grävde i sanden och smutsade ner sig. Dom var nöjda ett bra tag med det, och sen var det bara att skölja av dom. =)

Imorgon åker vi vidare till Orsa. Endast 13 mil härifrån. Så det räknas knappt som att vi har kört då tänker jag. 😉

Då blir det Orsa några nätter innan vi möter upp mina föräldrar och syskon på Siljansbadets camping i Rättvik. Det ska bli mycket trevligt att umgås med dom några dagar. =)

På söndag fortsätter vi sedan söderut. Då kommer dom långa milen! När vi ska ta oss ner till Ullared. Men det ska inte vara några problem. Barnen är ju vana att åka på semester. =) Och vi har hittat våra trix för att få resorna att bli hyfsat lättsamma. =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Husvagnssemester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons