Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tillträde till nya avdelningen!

I förrgår kväll tog Erik och Oscar och pysslade lite. Oscar skrev ut text i vinyl på Cameon, Erik tvättade bussen och sen hjälptes dom åt att få dit texten.
Enkelt och stilrent. WWW.POLYFAMILJEN.SE står nu på båda sidorna på bussen. =)
Är det någon som behöver en text utskriven så får ni höra av er. Vi fixar det mesta.

IMG_8276

IMG_8271

IMG_8278

Idag har vi tagit det hyfsat lugnt. Erik var iväg till förskolan och jobbade. Linda fick ögonfransarna fixade. Jag tog en sväng på byn med våra gäster. Vi kollade in rean på sportaffärerna och åt glass på Presentboden.
När Linda var klar med ögonfransarna kom hon också och åt glass med oss.
Sen blev det hem igen. Satt oss på altanen och tog det lugnt.. å så kom regnet. Å inte det lilla regnet heller.. det öste ner! Men det är ju behövligt.
Så vi förpassade oss in för att laga middag.

thumbnail_IMG_7710

Efter middagen åkte vi ut till förskolan en sväng. Idag fick vi tillträde till lokalen till den nya avdelningen. =) Så vi började möblera in det vi har köpt för att se vad som fattas. Så nu har vi en lång lista över saker att införskaffa under tiden vi är på semester.

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *