Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vårt bröllop. Vlogg

Förberedelser ceremoni och fest! Vi hade vårt bröllop 14 juli. En underbar dag att minnas! <3

Stora kramar från Polyfamiljen

 

4 thoughts on “Vårt bröllop. Vlogg

  1. Grattis och alla mina lyckönskningar. Vilken underbar ceremoni! Tack för att ni delar med er av den. Hälsa också fantastiska Johanna som jag känner sedan tidigare. Länge leve kärleken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *